REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
awxw121 napisał(a):2-3 razy w roku trasa DE-POL-DE (2400km)
galakty co Ty pleciesz, od wiek wieków ludzie jeździli klekotami i trasy i miasta i jakoś nikt nie narzeka tak jak Ty, ja osobiście robiłem kilka razy trasę Francja- PL 2100 km w jedna stronę Seatem Ibizą 1.9 101 KM i jakoś żyje i nie marudze no i jak sobie przeliczysz koszt paliwka w obie strony benzyna i vagowskim dieslem to tez buzia sie śmieje. Jaka Ty maruda jesteś, więc poleć coś odpowiedniejszego dla autora skoro mała benzyna jest be no i 1.9 diesel też be. Ciekawi mnie jak wyje Twoja megana przy 140galakty napisał(a):Co z tego, że kupisz np. 1.9 TDI 110 koni, ale ze skrzynią piątką, skoro przy 140 km/h już będziesz miał dosyć? Tam przy 110-120 km/h już konkretnie wyje.
Kao napisał(a): Ciekawi mnie jak wyje Twoja megana przy 140
nie porównuj skody do golfa V bo to całkiem inaczej wykonane auta a jeżeli chodzi o mnie to oczywiście przyznaje ze silnik słychać ale nie na tyle zeby marudzic tak jak Ty i skreślać dobre według mnie autogalakty napisał(a):Często jeżdżę Skodą z 1.9 TDI 110 i wyje strasznie. Może dla Ciebie to ciche auto, ale dla mnie nie.
Kao napisał(a):co z tego ze weźmiesz brawo ze skrzynią 6 który bedzie miał mniejsze obroty jak jest dużo gorzej wyciszony?
no i tu jest problem bo przedstawioną typujesz pod swoje predyspozycje.galakty napisał(a):Dla mnie osobiście bardziej irytujący przy prędkościach autostradowych jest silnik, niż powietrze czy opony