Golf 5 po powodzi(woda doszła do progów)

18 Mar 2021, 13:26

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Witam, jako że kompletnie nie znam sie na autach, chciałem zapytać o zalanego golfa 5, gdyż chciałbym go kupić a potem sprzedać drożej. Golf 5 2.0 tdi (seryjnie 170KM ale jest zachipowany na 200KM) 3-drzwiowy. Rocznika i przebiegu nie znam zapomniałem się dopytać, ale głównie chodzi o to że golf był zalany do progów (dołącze foto) czego mógłbym sie spodziewać do zrobienia w nim( w stacyjce zaciał sie kluczyk, nie ma ślizgów przedniego zderzaka, ręczny nie chce sie zaciągnąć, fotel przesuwać (przód tył) dodatkowo nie ma akumulatora sprężyna pęknieta w tylnim kole, jest tam 6-cio biegowa skrzynia(podobno rzadko spotykana) a silnik ma 2 wałki rozrządku?? (nie jestem pewien czy o to chodzi ale też podobno jest to rzadkie) w progach były dziury (1 został wymieniony ale nie skończony a drugi jest nowy ale nie wymieniony,zderzak do malowania, przednie prawe drzwi maja ryse do zaszpachlowania, tak samo przedni prawy błotnik i tylni. Myśle że łożyska kół też beda sie nadawały do wymiany. Czy komputer auta nie będzie zalany, lub coś co bedzie drogie w wymianie? Auto sprzedaje za 3500 opłacalnie?
Dawidoszy2
Obserwowany

Zdjęcia: 0
  • 18 Mar 2021, 13:30

Jeszcze chciałem do dać, że blacharke i malowanie nie ma co sie martwić( tata jest lakiernikiem)
    Dawidoszy2
    Obserwowany

Zdjęcia: 0
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

7 premier Toyoty namieszało na rynku w 2019 roku
      Rok 2019 był dla Toyoty rokiem siedmiu premier. Japońska marka wprowadziła na rynek nowe auta różnych segmentów - kompaktową Corollę w trzech wersjach nadwozia, sportowe coupé GR Supra, SUV-a RAV4, sporego ...