Golf II problemy z zagłówkami

14 Paź 2006, 12:14

Witam

Właśnie kupiłem sobie pokrowce na fotele ale mam problem ze zdjęciem zagłówków. <nigdy>.

Zdjąłem pokrowiec z zagłówka. Po czym nie moge jednak zdjąć elemtnu plastikowego.

Nie wiem czy należy zdjąć sam zagłówek, czy też odinstalować od całego fotela wraz z ,,rurkami"- mocującymi zagłówek.

Prosze o pomoc pozdrowienia
tomek
tomeq1986
Nowicjusz

Miejscowość: stargard
  • 14 Paź 2006, 23:21

Żeby założyć pokrowce na fotele musisz zdjąć zagłówki wyciągając je z foteli, założyć pokrowiec i włożyć spowrotem zagłowki na swoje miejsce...
    Pozdrawiam,
    Artek
    ArteK
    Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
    Miejscowość: Warszawa
    Prawo jazdy: 12 12 1996
    Przebieg/rok: 15tys. km
    Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
    Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
    Paliwo: Hybryda
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2016

15 Paź 2006, 07:02

dzieki za odpowiedz

sam wczoraj wpadłem na to jak to zrobić. Przy elementach plastikowych w fotelu są stalowe klamerki. Trzeba było je jedynie zdjąć i sprawa z głowy.
    Ważne że problem z głowy<HEEH> hej pozdrawiam
    tomeq1986
    Nowicjusz

Miejscowość: stargard

21 Mar 2007, 10:33

Hej,
    Możecie mi polecić jakieś pokrowce na siedzenia dla Golfa III? Czarne i dobrze dopasowane? I oczywiście dobrej jakości...
    Błagam...
    kohena
    Nowicjusz

Miejscowość: wawa
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
      Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
      [2018] Peugeot 508
      Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...