Golf III - czy warto inwestowac w staruszka?

19 Cze 2014, 13:54

Vectra nie ma słabej blachy tylko słabe zabezpieczenie antykorozyjne.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

19 Cze 2014, 15:48

Oczywiście że lepszy będzie zadbany Golf III od padakowatego IV.
Ale tak jak radził Szybki, po prostu kup Corollę E11, lub Mazdę 323 i zapomnij o awaryjnych samochodach :D :ok:
KUPIĘ KAŻDE AUTO.
PomocDrogowa
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Miejscowość: Kraków
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW 728i
Silnik: M30B28 184KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1984

19 Cze 2014, 19:07

Longhorn napisał(a):Co do japońców, ja mam zdanie na ich temat że awaryjność awaryjnością, ale wszystko do czasu. Każde auto wymaga od czasu do czasu serwisu, wymiany zarówno części eksploatacyjnych jak i innych psujących się części, a te często do japońców są droższe niż do niemieckich czy francuskich, do których z resztą masz multum zamienników i elementów blacharskich na pierwszym lepszym szrocie. A do japońców? Kruchutko, kruchutko...

Zacznijmy od tego żebyś nie uogólniał bo "pojęcie japńca" jest szerokie.

Do corolli masz wszystkie części tak samo dostępne jak do wynalazków typu astra czy vectra :D

pioter25 napisał(a):Rozsadek mowi ze to by byla najwłaściwsza decyzja ale tez chcialbym zeby auto mi sie podobalo

Też nieraz mam miękkie serce ale za to dup..kę trzeba mieć twardą :mrgreen:
W sumie bogatemu wolno :yes:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi A6 Hybrid
    Hybrydowe Audi A6 to nowe oblicze limuzyny klasy business. Jego lekką karoserię osadzono na sportowym podwoziu. Wnętrze jest eleganckie i ergonomiczne, a kierowca i pasażerowie mają do dyspozycji wiele systemów wspomagających ...
    Poradnik kupującego #3 - BMW Serii 3 e46 (1998 - 2007)
    Geneza BMW Serii 3 o oznaczeniu producenta e46 w pierwszym roku produkcji oferowano wyłącznie w wersji sedan. Rok później dołączyło do oferty kombi, coupe oraz kabriolet. W 2000 roku zaprezentowano 3 drzwiowego kompakta, ...