Golf III r. 92 Problem z zamkiem

31 Mar 2009, 14:58

W sobotę wieczorem przy zamykaniu wystąpił mi nie mały problem. Nie potrafię zamknąć drzwi kluczykami. Ani drzwi od kierowcy, ani od pasażera, choć problem z zamkiem od drzwi pasażera był wcześniej (kupując samochód wiedziałem, że jest uszkodzony). Cały dzień samochód był w ruchu i normalnie drzwi się zamykały i otwierały, aż do wieczora... próbując zamknąć drzwi kluczyk się obracał, ale nie reagowały zamki. Musiałem zamknąć od środka i wyjść przez bagażnik :) Co może być uszkodzone? Da się samemu to naprawić? A jeśli nie to ile kosztuje naprawa?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam :)
ffilla
Nowicjusz

• 01 Kwi 2009, 19:34

na samym poczatku sprawdz bezpieczniki bo jezeli by padl sterownik od centralnego od kierowcy to bys mogl zamknac od pasazera sprawdz bezpieczniki jezeli nie to bedziemy szukac dalej
    kamilszczak01

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
      Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
      Wodorowy samochód Lexusa przyłapany na testach?
      Wodorowa Toyota Mirai może mieć wkrótce bardziej luksusowego kuzyna. Spotterzy przyłapali na amerykańskich ulicach nietypowego sedana Lexusa w kamuflażu, napędzanego najpewniej wodorowymi ogniwami paliwowymi. Auto ...