Golf III Variant - co zrobić by było najlepiej???

10 Wrz 2009, 15:33

"rocznie robił z 8 tyś km albo i mniej"
to sie diesla za nic nie oplaca brac
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Sty 2010, 11:30

Jednak został golf bo wyskoczyły problemy finansowe... Ale teraz kaska jest już uskładana (a raczej czekamy na dopłaty) i nie wiemy co robić... ojciec ma sentyment do niego... i nie chce się go pozbywać bo mu się dobrze nim jeździ... no ale z rdzą z dnia na dzień jest gorzej teraz się zrobiła w prawym progu dziura i coś są mokre dywaniki... no i chyba turbawka padła bo leje się z niej równo... Co ciekawsze ani nie świszczy ani autko nie dymi... ale jest cała olejem zalana.... I co tu teraz robić?? Ja myślałem kupić jakiegoś zdrowego anglika i przełożyć z tego wszystko.... drugi mój pomysł to kupić piankę załatać dziury, szpachla, szpachla, szpachla i na giełdę z nim... trzeci pomysł chyba najmniej racjonalny zrobić go... Co byście radzili i jak przekonać ojca że najwyższa pora go sprzedać?? On się uparł i powiedział że jeszcze się nie zagina to jest dobrze :/ Myślałem go spalić ale takto jakieś kasy się już za niego nie weźmie... Co tu robić??
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

03 Sty 2010, 11:53

Do jakiejs szopy i na czesci z nim :grin: ale na powaznie z tych wszystkich Twoich pomyslow celował bym w zdrowego anglika i to co dobre to przelozyc do tego i powinno byc spoczko :smile:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    BMW 1 Coupe oraz BMW 1 Convertible Limited Edition Lifestyle
    Nowy pakiet wyposażeniowy Limited Edition Lifestyle świeci jeszcze jaśniejszym światłem dzięki walorom estetycznym BMW 1 Coupe i BMW 1 Convertible. Wchodzące w skład pakietu ekskluzywne dodatki wysokiej jakości zostały szczególnie ...