Golf IV 5-6k

14 Sie 2017, 14:38

Witam. Niedługo będę posiadaczem prawa jazdy, i szukam auta. Wiem, że ciężko coś dobrego znaleźć, ale mój budżet na więcej nie pozwala.
Najbardziej interesuje mnie Golf IV z silnikiem 1.6 benzyna, 1.9 tdi, ew. Laguna I
pomoże ktoś poszukać na olx? woj. wlkp, Piła +75/100km.
Wizir997
Obserwowany

Auto: Nie mam

14 Sie 2017, 15:07

O zadbanym Golfie z 1.6 możesz zapomnieć, 1.9 TDI tak samo. Chyba, że chcesz starego strucla, z bieda wyposażeniem i wytartym wnętrzem z początku produkcji, to MOŻE.

Laguna I jak najbardziej w tych pieniądzach.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

14 Sie 2017, 16:12

Możesz podesłać jakieś ogłoszenie z moich okolic? I czy w tej cenie znajdę coś lepszego? sedan/hback
Wizir997
Obserwowany

Auto: Nie mam

14 Sie 2017, 17:33

Megane I ph II będzie dobrą opcją,Golfa w tym budżecie bym sobie odpuścił bo znaleść sensowny egzemplarz będzie ciężko. Popatrz też na Citroena Xsare.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - błąd w mocy (ten silnik ma 75km) i zdjęcia obrobione w photo shopie..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Proace City
    Toyota Proace City jest zupełną nowością w ofercie Toyoty. Nowy model dołączył w 2019 roku do większego Proace i powiększa gamę dostawczaków Toyoty. Samochód opracowano z myślą o użytkownikach potrzebujących ...