Witam, mam w moim samochodzie problem którego nie mogę rozwiązać już spory czas (GOLF IV 1.4 16V). Autko nieraz gaśnie czy to na postoju czy w trakcie jazdy (parę razy na zakręcie zgasł, nagle wspomagania brak, hamulec sztywny się zrobił, zaczyna się to niebezpieczne robić) nawet gdy napędzam go potrafi przygasnąć, po zgaśnięciu pali się ino
kontrolka akumulatora, średnio raz na dzień tak się wyłączy. Po zgaśnięciu odpala bez żadnego problemu. Obroty nie falują. CO zauważyłem jeszcze to, to że gaśnie raczej na rozgrzanym silniku. Byłem na dwóch różnych warsztatach pod komputerem i nic powiedzieli, że autko fajnie chodzi. Na jednym z nich wyszedł błąd czujnika obrotów silnika - G28 (błąd sporadyczny). Błąd został skasowany po czym po tygodniu udałem się z powrotem tam i żadnych błędów nie wykazało ( mimo że auto przez ten tydzień dalej gasło).Co jest, czego mogła by być najprawdopodobniejsza przyczyna ??? Czytałem parę tematów ale nikt nie podaje ostatecznej przyczyny... ZA RADY Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI !!!