Witam!
Kupiłem auto... miesiąc ponad temu... w sumie naprawde idealne jest wszystko... ale dzisiaj odpaliłem i zapaliła się kontrola od świec żarowych... i przez cały czas do wyłączenia silnika mruga... :/ ale wszystko jest niby OK... świece żarowe grzeją się w sekundkę... tak jak zawsze nic nie wskazuje by coś się zepsuło... dodam że jak "odpale" zapłon... to również po 30 sekundach zaczyna migać nawet gdy silnik nie pracuje... :/ wiecie może co to jest...?
Moje auto to GOLF IV TDI 98rok...
Już jest wszystko ok... Wiecie co to było...
"prostownik?" czy coś takiego... wymienili mi tą część na nową... zmieniłęm przypalony bezpiecznik i jest ok dzięki wam za rady pozdrawiam
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Lexus UX z najwyższymi wynikami w testach zderzeniowych Amerykański ośrodek badawczy Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) sprawdził poziom bezpieczeństwa nowego Lexusa UX. Konstrukcja crossovera i zainstalowane w nim systemy bezpieczeństwa okazały się tak skuteczne, że ...
z pod kierownicy wyjeli jakiś "zielony mały element" zwany prostownikiem elektrycznym czy coś.... i wymienili na nowy... a z tym 1 bezpiecznik mi poszedł...co do świateł "STOP" to raz mi się zapalały a raz nie... gdy sam śmigam to wiecie trudno samemu dostrzeć czy palą się czerwone stop czy nie... heh... ale naszczęście wszystko dobrze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.