GOLF IV

10 Mar 2011, 13:51

Po kilku tygodniach obserwacji, śledzenia forów i czytania opinie chyba zdecyduję się na zakup Golfa IV w dieslu którego tak naprawdę nie brałem pod uwagę. Owszem podobają mi się inne auta typu STilo 3d czy Alfy 147, A3, bądź peuegota 307 i 207, ale Golf będzie chyba najlepszym wyborem poza tym przypuszczam że nie będzie problemów z częściami. Zgodzicie się ze mną czy może jeszcze jakieś inne propozycje padną?

Chciałbym mieć egzemplarz z Klimatronikiem i skórzanymi fotelami:)
dominiqs
Początkujący

Miejscowość: Trzebnica

10 Mar 2011, 14:01

Golfy mają spore przebiegi często i mogą już być "wytłuczone" bo to popularne auto ,często po wypadkach itd... pozatym Golf nie grzeszy urodą,może poszukaj Leona :wink:
Ja bym na Twoim miejscu odpuścił diesla i zastanowił się nad benzyną np.Accord VI i wstawił do niego jakąś dobrą instalacje Lpg.... wyjdzie na jedno a zaoszczędzisz na naprawach,auto klase wyżej,dynamiczniejsze itd.
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

10 Mar 2011, 21:24

Dokładnie zgadzam się z powyższym postem.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

11 Mar 2011, 07:03

Po prostu ciężko znalezć dobrą IV-kę szczególnie w TDI...
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda KAROQ - kompaktowy SUV
    Nowy kompaktowy SUV ŠKODY będzie nosił nazwę KAROQ. Jego nazwa i pisownia pochodzą z języka Alutiiq, używanego przez przedstawicieli rdzennego plemienia mieszkającego na wyspie, przy południowym wybrzeżu Alaski. Nazwa ...
    Unikalny system składania tylnych siedzeń – 1999 rok
    W jaki sposób w samochodzie typu minivan szybko uzyskać płaską podłogę? Przez lata odpowiedź brzmiała zwykle – wymontować tylne siedzenia. Toyota była prekursorem licznych i popularnych dziś rozwiązań typu „smart ...