Gorąca prośba

09 Maj 2013, 13:00

Cześć.
Jestem studentem informatyki z Poznania i miałbym do wszystkich posiadających 4 kółka wielką prośbę. Razem z kolegami realizujemy w ramach uczelni projekt związany z wnioskowaniem maszynowym i samochodami (a konkretniej z ubezpieczeniami OC). Aby miał on szansę powodzenia musimy zgromadzić odpowiednią ilość przykładów (najlepiej autentycznych :) ) dotyczących osób posiadających samochód i opłacających OC, a gdzie najlepiej szukać osób z samochodami jak nie na forum o samochodach (rodzina i znajomi nie wystarczą :P ) . Z tego powodu chciałbym prosić Was o wypełnienie ankiety. Z góry mówię, że wszystko odbywa się anonimowo, otrzymujemy tylko odpowiedzi na pytania zadane w ankiecie oraz czas wypełnienia ankiety, żadnych innych informacji. Idea polega na tym, że z otrzymanych danych program będzie wyprowadzał pewne reguły wnioskowania - im więcej przykładów, tym bardziej sensowne (oby :P ).

link do ankiety
http://tnij.org/vef8

Z góry dziękuję.

ps. mam nadzieję że nie weźmiecie mnie za jakiegoś bota reklamowego czy inne diabelstwo :P na wszelkie wątpliwości odpowiem w wątku.
juras662
Obserwowany

Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Fundacja Audi dla Środowiska wyróżniona przez ONZ
    Centrum Ekologii "Pracownia Natura" w Breitengüßbach zyskało międzynarodowe uznanie. W imieniu Agencji ONZ ds. dziesięcioletniego Ekologicznego Planu Strategicznego, Melanie Huml, bawarska Sekretarz Stanu ds. Środowiska, ...