GP Bahrajmu

06 Kwi 2008, 16:22

dobra rada na przyszłość jeżeli czytacie o jakim kolwiek sporcie to unikajcie interii i onetu.Brak więdzy w przypadku tych portali poraża :?
Polecam
formula1.com
f1.v10.pl
f1wm.pl
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

06 Kwi 2008, 16:53

3 miejsce jest bardzo dobre...chociaż nie tak samo jak 2 lub pierwsze... trzeba jednak pamiętać że Kubica jest stosunkowo młodym kierowcą dopiero się rozwija w F1..... kiedyś walczył o 7-6 pozycje...teraz jest w światowej czołówce ;)
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

06 Kwi 2008, 20:54

Oglądałem cały wyścig. Niestety zajął "tylko" 3 miejsce/ Jak kolega wyżej napisał, wcześniej Polak walczył o dalsze pozycje, teraz gdyby nie zły kontakt radiowy z teamem i nie błąd byłaby możliwość zajęcia wyższego miejsca. Teraz 3 tyg przerwy. Może BMW coś pozmienia, i będzie jeszcze lepiej....zobaczymy...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

06 Kwi 2008, 21:00

chyba wszyscy się ze mną zgodzą .... gdyby R. Kubicy dać bolid ferrari ...myślę że pierwsze miejsce miałby na 100 % ...BMW świetna marka ale w bolidach nadal nie dorównuje ferrari... ( co trzeba z przykrością przyznać... )
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

06 Kwi 2008, 21:06

conest997 napisał(a):chyba wszyscy się ze mną zgodzą .... gdyby R. Kubicy dać bolid ferrari ...myślę że pierwsze miejsce miałby na 100 % ...BMW świetna marka ale w bolidach nadal nie dorównuje ferrari... ( co trzeba z przykrością przyznać... )

Ferrari było dziś do zatrzymania,,,tylko że kto miał z nim rywalizować?Kubica swojego dnia nie miał,Hamilton tyły osłaniał.Zostaje w obwodzie zapchaj dziura Kovalainen,i Nick który ostanio słabsze dni miewa.Kubica wygrał by dziś gdyby dobrze wystartował.Różnice czasowe nie były takie duże żeby spokojnie wyprzedzać.Do tego Massa który już nie raz pokazał że gdy jest naciskany nie radzi sobie.
A z tym Ferrari dla Kubicy to też na wyrost...Kimi Raikkonen ma Ferrari,jest to kierowca z najwyższej półki a wszystkiego nie wygrywa.
michalmanu
Zaawansowany

06 Kwi 2008, 21:38

ale mi chodziło o top żeby kubicy który ma już spore umiejętności dać ferrari to by mógł się bardzo rozwinąć....bo jak sam mówił to BMW jest na prostych za słabe...a ten nowy bolid BMW już nie jest tak wytrzymały na warunki atmosferyczne jak poprzedni model....ale coś za coś ...ten jest za to mniej awaryjny i szybszy... o ile nie pomyliłem bolidów :lol:
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Pięć zasad kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz?
    Wokół prawidłowego stosowania sprzęgła narosło kilka mitów, które są popularne wśród wielu kierowców. Podpowiadamy oraz wyjaśniamy, kiedy i w jaki sposób używać pedału sprzęgła. Zwalniając, ...

06 Kwi 2008, 22:00

aha i wydaje mi się że sobie nie zdajcie sprawy z powagi sytuacji.Kubica w 3 wyścigach był 2x na podium taki sam bilans ma tylko Kimi Raikkonen,reszte sobie dopowiecie sami...;)Na mój gust porażką będzie jeśli w tym sezonie w ogólnej klasyfikacji Polaka zabraknie na podium.
michalmanu
Zaawansowany

06 Kwi 2008, 23:04

Wiesz jeśli będzie tak, że Kubica i Haicweld bedą mieli prawie tyle samo pkt to napewno BMW zrobi coś żeby Kubica był za Haicwelem;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

07 Kwi 2008, 11:09

nie chce wklejać tego obrazka co ostanio bo jeszcze bana dostane...
michalmanu
Zaawansowany

08 Kwi 2008, 20:54

michalmanu napisał(a):aha i wydaje mi się że sobie nie zdajcie sprawy z powagi sytuacji.Kubica w 3 wyścigach był 2x na podium taki sam bilans ma tylko Kimi Raikkonen,reszte sobie dopowiecie sami...;)Na mój gust porażką będzie jeśli w tym sezonie w ogólnej klasyfikacji Polaka zabraknie na podium.

Nie no nie możemy przesadzać :) Porażka od razu? Maksymalnie: "nie 100% spełnienie oczekiwań" :D
Jednak trzeba przyznać, że ładnie sobie ostatnio radzi, ale po wygraniu kwalifikacji, miałem taką cichą nadzieję na coś więcej... Może na pierwsze miejsce.
Verceti
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radom

08 Kwi 2008, 21:49

możemy przesadzać bo bmw przygotowało bolid który z powodzeniem może walczyć o tytuł Mś.Wiele daje tajemnica którą bmw robiło ze swoich testów,podobno na jednym z torów rekord MC od 1,5 sek pobili.
michalmanu
Zaawansowany

09 Kwi 2008, 15:28

No teraz sa zasady że mozna przerabiać bolid po 3 wyścigach no i pewnie BMW zrobi go lepszego na prostej i bedzie super;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

09 Kwi 2008, 23:35

Zobaczymy :P
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko