GPS mapy aktualizacja pomocy

03 Sie 2013, 21:54

Witam,
To mój pierwszy post na tym forum. Wcześniej często je czytałem, ale dopiero dzisiejsza nagla sytuacja sprawiła, że postanowiłem się zarejestrować.

Sprawa wygląda tak, że w poniedziałek z samego rana muszę wyjechać i potrzebuję sprawnej nawigacji. Pożyczyłem od teścia stary model (MaxCom, mapy MAPAMAP, oprogramowanie 5.2.29). Mapy były stare, a nie byłem pewien czy zdążyłbym je zaktualizować tradycyjnie, więc cóż... ściągnąłem z Chomikuj najnowszą wersję map (z początku 2013 roku) i wgrałem je na urządzenie. Wszystko jest OK, tylko, że...nie mam CDKEYA ażeby mapy te odblokować. Teraz nie mam ani starych map, ani nowych. Koniecznie potrzebuję tej nawigacji na poniedziałek rano, CO ROBIĆ?

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
martwybiz
Obserwowany

Auto: nie mam

07 Sie 2013, 08:28

W takich sytuacjach nawigację zawsze można wypożyczyć. Są takie wypożyczalnie internetowe np. navi-rent.pl
Pzdr.
kacper92
Nowicjusz

Auto: chrysler le baron
Silnik: 3.0
Typ: Kabriolet
Skrzynia biegów: Automatyczna

07 Sie 2013, 08:36

Ja bym szukał cracka do danej wersji map :mrgreen:
Nie żebym namawiał cię do złego... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
speedy62
Początkujący

Prawo jazdy: 15 07 2003
Auto: Ford Mondeo

07 Sie 2013, 12:29

martwybiz napisał(a): Teraz nie mam ani starych map, ani nowych.

Dla przypomnienia i ku przestrodze użytkownikom Mapymap - po zakupie navi lub przed jakimkolwiek grzebaniu w oprogramowaniu zakładamy konto na serwisie https://www.mojemapy.imagis.pl/draco/secure/start.faces i koniecznie rejestrujemy urządzenie . W przypadku utraty oryginalnego oprogramowania mamy tutaj kopie zapasową.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna