REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No przecież już o tym pisaliśmy każda praktycznie ingerencja w ten układ może skutkować przestawieniem geometrii zawieszenia, tak jak większa dziura którą zaliczysz na drodze.Dido napisał(a):czy nierówność dana na grafiku mogła być spowodowana bardziej przez niepoprawny montaż przegubów opisywany wyżej czy przez zastosowanie sportowego zawieszenia firmy Eibach
Kiedy to było ? Czy nie aby równo rok temu ? Czy to jednak nowa sprawa ? Pisałeś o tym w tym temacie jak-radzic-sobie-z-mechanikami-partaczami-vt93070.htm#p601825 z dnia 7.04.2016. Prosimy o wyjaśnienia powyższego faktu. Ja proszę ponownie o udostępnienie tego filmu :Dido napisał(a):sprawa wygląda tak, dałem do mechanika zrobienie 2 przegubów, montujący załorzyli odwrotnie pierścień podkładke podstawę przegubu dlatego był luz i wyrwało go.
Dido napisał(a):Mam filmik na którym naprawiający usterkę tłumaczy technicznie co było źle zmontowane
bonifacy napisał(a):Kiedy to było ? Czy nie aby równo rok temu ? Czy to jednak nowa sprawa ?
Oni wynajęli rzeczoznawcę bo ich skarżysz czy co ?Dido napisał(a):Panie taka sprawa wyszła, że Ci sprawcy złego montażu twierdzą iż przyczyną zepsucia przegubów nie był ich zły montaż tylko moje sportowe zawieszenie i w tym celu wynajęli rzeczoznawcę,