Grande Punto - bogata wersja warta swojej ceny?

14 Lut 2016, 15:41

Hej, umówiłem się jutro na macanie tego egzemplarza: [link do oferty na Olx wygasł]

Proszę o Wasze opinie, jako doświadczonych w tym zakresie, z punktu widzenia oceny wizualnej. Jedyne co tam widzę, to fakt, że na kierownicy nie ma loga windowsa, więc nie ma Blue&Me, przez co sobie nie puszczę niczego z USB :)

Co ogólnie myślicie?
B737
Nowicjusz

Auto: Nie mam

15 Lut 2016, 08:05

Ładny i prawie 5lat w jednych rękach ale cena trochę zawyżona według mnie..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Lut 2016, 10:15

Tak patrzę, to średnia z tego rocznika to tak z 13.500? Do tego to jest bardzo bogatao wyposażona wersja (brakuje jej chyba tylko Blue&Me?) + jest zestaw kół letnich i zimowych, to też trochę trzeba doliczyć, bo przy reszcie ogłoszeń nie ma kół przeważnie.

O jaką cenę warto byłoby powalczyć, żeby się opłaciło w miarę? :mrgreen:
B737
Nowicjusz

15 Lut 2016, 10:42

Jak auto jest w b. ładnym stanie i ma 2 komplety kół a cena stanie na ok.14-14.5 to według mnie warto. Ale tylko jeżeli auto jest na prawdę igła , bo cena jednak duża.
Sprzedam :
Volvo v70 03r. d5 PL blachy
Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
kyrtapSzn
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 115km
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

15 Lut 2016, 14:52

Wg. mnie lepiej jest czasami dopłacić do lepszej sztuki , a myślę że z 1k-1,5k szło by ugrać ...

Ja jak kupowałem punciaka dałem chyba 3 k więcej niż średnia ale było na prawdę warto ...
100 % bezwypadkowy , nie malowany i z bardzo niskim przebiegiem udokumentowanym ...
8 letnie auto z przebiegiem 53 k :mrgreen: ale dałem 14k za niego ...
sanvean23
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Auto: Punto 2FL |Honda Civic VIII
Silnik: 1.2 16V | 1.8

17 Lut 2016, 21:11

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, kupiłem :)
B737
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota AA 1936 rok
    Napędzana 3,4-litrowym silnikiem z 6 cylindrami Toyota AA była pierwszym samochodem tego producenta. Prototyp wybudowany w domowych warunkach został zaprezentowany podczas pokazów w Tokio. Razem z modelem AA premierę ...

18 Lut 2016, 16:21

Załóż tutaj swój temat i pochwal się zdjęciami.
samochody-ktore-pomoglismy-kupic-vf505.htm
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012