Jak w temacie, czym mogę odświeżyć tapicerkę samochodu? Chodzi mi o to, by oddawała z siebie delikatny zapach, lecz bez przesady, czy są dostępne jakieś pianki, które dadzą taki efekt?
Jeżeli nie masz urządzenia piorącego np. odkurzacza z taką funkcją to lepiej powierzyć to fachowcom. Specyfiki z niższych półek typu pianki itd. moim zdaniem nie nadają się do porządnego odświeżenia tapicerki i wnętrza auta. Do takiego prania są specjalne proszki lub płyny.
Widziałem jak potrafił rozchodzić się materiał po praniu takimi specyfikami jak pianki które nakładasz i wycierasz według instrukcji.
Renowacja zniszczonej skórzanej tapicerki Chciał bym się z Wami podzielić wiedzą na temat renowacji skórzanych tapicerek. Mam za sobą ok. 20 odnowionych foteli, kilka kanap tylnych, boczków drzwiowych oraz kierownic. Właściwie uczyłem się na własnych ...
Toyota Auris Hybrid II - wymiana oleju w automatycznej skrzyni e-CVT Przyszła kolej na wymianę oleju w automatycznej skrzyni biegów e-CVT. Według serwisu oleju nie trzeba wymieniać i jedynie kontroluje się jego stan niemniej jednak z racji tego że olej przecież też się starzeje (na ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.