Grill do Land Rover Discovery 1 z 1997

10 Cze 2022, 09:47

Witam,
Szukam grilla do Land Rover Discovery 1 z 1997 roku, w ostateczności przynajmniej tej samej siatki.
Byłbym bardzo wdzięczny gdy by ktoś wiedział gdzie mogę go kupić, może również być z zagranicy jeśli nie ma go w Polsce.
Grill do Land Rover Discovery 1 z 1997
Supatron
Obserwowany

Zdjęcia: 1

10 Cze 2022, 10:48

Ale to nie jest oryginał? Widzę, że masz dodane ledy do jazdy dziennej z tego co wiem grill w tym modelu był zupełnie inny w oryginale.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

10 Cze 2022, 11:38

Tak to nie jest oryginał ale był używany wcześniej w tym modelu. Oryginalne już znalazłem ale zależy mi na tym co jest na zdjęciu, niestety nie widzę na nim nigdzie producenta, modelu lub nr części.
Supatron
Obserwowany

Zdjęcia: 1

10 Cze 2022, 12:02

To niestety może być panel który był przez jakiś czas dostępny np w Chinach i już go nie znajdziesz. Możesz spróbować go naprawić jeżeli chodzi o ramkę to ci co spawają plastiki, zderzaki poradzą sobie bez problemu z wstawieniem takiego kawałka jednak będzie tu wymagane malowanie. W przypadku wewnętrznej plastikowej siatki można by tu dopasować coś z aluminiowych wzorów, dociąć na wymiar i jak byś potrzebował pomalować np na czarno. Trochę zachodu jest ale da się zrobić i nie nastawiałbym się na dostanie tej części.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla 1966 rok
    Toyota Corolla jest modelem przełomowym dla marki. Nie tylko dlatego, że do dziś sprzedano ich ponad 45 milionów na przestrzeni 12 generacji, ale też dlatego, że to ten model spowodował, że Toyota stała się masowym ...
    Jak samochody autonomiczne zmienią nasze miasta?
    Samochody autonomiczne mogą całkowicie zmienić sposób przemieszczania się po miastach. Nie jest to odległa perspektywa – badanie przeprowadzone na zlecenie Renault Polska przez Kantar TNS wykazało, że większość ...