Hak holowniczy - jaka firma i gdzie kupić?

20 Paź 2016, 21:59

Polecam allegro, napewno jest taniej niz w sklepie, a za pewne to samo sprzedaja
kowalek56
Nowicjusz

Auto: NIe mam

09 Cze 2017, 15:27

najłatwiej i najszybciej przez internet. Na allegro można albo przez jakiś konkretny sklep internetowy. Ja do swojego samochodu kupiłem właśnie na allegro a do auta żony już w konkretnym sklepie, oba zapakowane porządnie, dotarły na czas, zero komplikacji. polecam.
banasmarek
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 02 1992
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Renault Clio III

23 Maj 2018, 18:19

Proponuję haki holownicze Ital Haki włoskiego producenta Umbra Rimorchi
- technologia i włoski styl
- najwyższa jakość w rewelacyjnej cenie
- homologacja europejska E 3
- gwarancja najwyższej jakości potwierdzona certyfikatem ISO 9001
- 2 letnia gwarancja producenta
- haki holownicze do wszystkich marek samochodów

Ital Haki to oficjalny dystrybutor w Polsce włoskiej fabryki haków holowniczych Umbra Rimorchi Slr z siedzibą w Perugii.
Ostatnio edytowany przez Anna199388, 25 Maj 2018, 08:11, edytowano w sumie 1 raz
Anna199388
Nowicjusz

Auto: Audi A3

24 Maj 2018, 21:35

Trochę zalatuje reklamą :)
COrel13
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Civic VII

25 Maj 2018, 11:45

Na pewno nie warto kupować tych włoskich haków Umbra, nawet na zdjęciach widać, ze tam są nawet spawy kiepskiej jakosci, w Polsce mamy wielu dobrych producentow haków holowniczych takich jak Auto-Hak czy Steinhof, wiec po co dawać zarobić makaroniarzom? jest taki sklep Dobrehaki.pl tam są polskie haki i tez zagraniczne, ale same markowe, a nie jakieś tam włoskie :)
trzeci
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 09 1998
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: mazda
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

26 Maj 2018, 06:25

Super strona.
palacz66
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 04 2008
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Audi a3
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota RAV4 czy Honda C-RV?
    W popularnym segmencie SUV-ów Honda C-RV i Toyota RAV4 są od lat liderami sprzedaży na amerykańskim rynku. Renomowana organizacja konsumencka Consumer Reports przeprowadziła badanie porównawcze obu modeli i ...
    VW up! GTI z silnikiem o mocy 85 kW/115 KM
    Volkswagen wprowadza na rynek nowego up!-a GTI – model o niewielkiej masie własnej, z mocnym silnikiem, sportowym zawieszeniem i typowymi wyróżnikami aut GTI na nadwoziu i we wnętrzu. up! w wersji GTI dostępny ...

13 Cze 2018, 18:18

Anna199388 napisał(a):Proponuję haki holownicze Ital Haki włoskiego producenta Umbra Rimorchi
- technologia i włoski styl
- najwyższa jakość w rewelacyjnej cenie
- homologacja europejska E 3
- gwarancja najwyższej jakości potwierdzona certyfikatem ISO 9001
- 2 letnia gwarancja producenta
- haki holownicze do wszystkich marek samochodów

Ital Haki to oficjalny dystrybutor w Polsce włoskiej fabryki haków holowniczych Umbra Rimorchi Slr z siedzibą w Perugii.

Haki znajdziecie na Haki holownicze Ital Haki
Anna199388
Nowicjusz

Auto: Audi A3

06 Mar 2022, 10:12

My jako warsztat kupujemy polskie produkty i nie mamy reklamacji. Mogę polecić sklep hak-hol.

Przy drugim zakupie dostaliśmy nawet rabat :happy:
JanuszBMW46
Nowicjusz

21 Cze 2023, 22:26

Cześć ja kupiłem do swojego Mercedesa Sprintera taki hak (reklama)
Polecam sklep, fajna obsługa, dobre ceny i produkt bardzo dobry.
Ostatnio edytowany przez Kao, 21 Cze 2023, 23:37, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
look55
Obserwowany

12 Wrz 2023, 07:28

Osobiście mogę polecić firmę hak-hol.pl wszystkie elementy pasowały idealnie, paczka przyjechała do mnie w 2 dni. 1,5t ciągnie bez problemów. Zakupiony przeze mnie hak holowniczy jest odkręcany + moduł 7 PIN do samochodu Hyundai i30 hatchback 2012-2016
trzonek91
Obserwowany

23 Sty 2024, 10:02

Jeśli ktoś poszukuje strony gdzie znajdzie odpowiedni hak i potrzebne do niego wiązki, polecam stronę hak.hol.pl

Osobiście zamawiałam taki hak : Automatyczny hak holowniczy H31A do Skoda Fabia III Kombi od 2018

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Ogólnie bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, doradzili mi w kwestii wiązki, podesłali link, który hak i wiązka są dla mnie odpowiednie. Wysyłka praktycznie tego samego dnia co zamówiłam.
Jestem zadowolona i szczerze polecam bo myślę, że nie ma drugiej strony, w której tak profesjonalnie zajmują się sprzedażą haków.
Weronika14
Obserwowany

12 Lut 2024, 12:42

Zamierzam do Tucsona zamontować hak. Oferta od firmy to 1300zł z montażem. Warto kupić hak oddzielnie i zlecić montaż u Ziutka w garażu, czy lepiej zlecić to(drożej) firmie zajmującej się tym na co dzień?
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

12 Lut 2024, 17:12

Osobiście polecam skorzystać z usług fachowców, ja skorzystałem z Auto Elektro Kempny w Żorach i od 4 lat po zamontowaniu żadnych problemów. Gadatliwy właściciel doradzi tak, żeby nie kupować za drogo ale żeby mieć na lata. Polecam tam zajrzeć
masterek7
Obserwowany

11 Wrz 2024, 09:39

Ja montowałem samemu, poszło całkiem nieźle, a mechanik to ze mnie żaden :D Fakt faktem do busa jest nieco prościej, bo wystarczy hak z kulą flanszową, montuje się go po prostu do belki i jazda. Co do wyboru sklepu to ja swój kupiłem w Hak-hol i mogę polecić, dostałem trochę rad odnośnie montażu
LonginL
Nowicjusz

Wczoraj, 07:58

Hak holowniczy znajdziesz na tej stronie :)
Obsługa klienta jest bardzo pomocna i pomoże dobrać odpowiedni hak :)
Le0n97
Obserwowany