kingtlen napisał(a):Posiadam i 40 combi z 2012 najbardziej co mnie drażni w tym samochodzie to trzeszczące podszybie w tym modelu
W Civicu też lubi sobie potrzeszczeć podszybie i nie tylko podszybie Jeśli nowy Auris to ten sam poziom co poprzednia generacja to będzie jeszcze gorzej pod tym względem
A więc decyzja zapadła w czwartej jadę prawdopodobnie kupić Auris z silnikiem 1,6. Dziękuję wam za pomoc i będę tu wracał. Co do trzeszczących plastików mam nadzieje że w Auris tego nie będzie. Pozdrawiam Was
Przejedź się Aurisem, bo ja po samym zajęciu miejsca za kierownicą nigdy bym go nie kupił (ściana płaczu w środku). Civic i Mazda 3 zdecydowanie na plus jeśli chodzi o miejsce dla kierowcy.
Mi się Civikiem IX na jeździe próbnej toczyło bardzo miło. Tylko powinni dawać w komplecie takie trójkątne bloczki do podjazdu pod krawężnik i pakiet walcowania wybranej ulicy na żądanie
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Udany silnik 8AR-FTS turbo "200t" - Lexus Przez całe dekady Lexus konsekwentnie wyposażał swe samochody w benzynowe silniki wolnossące – od słynącej z wyjątkowej kultury pracy widlastej ósemki w pierwszym flagowym Lexusie LS 400, po pięciolitrowe V8 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.