Hatchback z sportowym zacięciem

12 Sie 2014, 16:49

Koniu napisał(a):Tylko że takich Fiest jest mało więc dlatego poleciłem :yes:

Taka Fiesta XR2i niczego sobie, gdybym miał nadmiar gotówki i miejsce w garażu to sam chętnie przyjął bym takiego youngtimera :ok: jednak to tak hobbystycznie bo do a'la sportowej jazdy fiesta do mnie nie przemawia.
szybki napisał(a):Za 16k kupisz spokojnie do poprawek colta czt

Szybki jak zwykle wychwala pod niebiosy i poleca samochody, których praktycznie nie ma w sprzedaży :mrgreen:
CZT są auktualnie dwie na motoallegro, to samo tyczy się często polecanych lexusów w niskim budżecie. Polecasz to czego praktycznie nie ma.
Na dodatek takie CZT wygląda jak kobiecy samochodzik do podwożenia dzieci do przedszkola.

szybki napisał(a):Za 15-16k nie pchaj się w antyki bo cała impreza wyjdzie 30k.

Taki antyk wykręci przebiegi, o których coltowi się nie śniło a do dynamicznej jazdy nie potrzebuje turbosprężarki :ok:
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1995

12 Sie 2014, 17:28

kirin88 napisał(a):Szybki jak zwykle wychwala pod niebiosy i poleca samochody, których praktycznie nie ma w sprzedaży :mrgreen:
CZT są auktualnie dwie na motoallegro, to samo tyczy się często polecanych lexusów w niskim budżecie. Polecasz to czego praktycznie nie ma.
Na dodatek takie CZT wygląda jak kobiecy samochodzik do podwożenia dzieci do przedszkola.

Jak coś to ja mogę sprzedać 3eciego :mrgreen:
A tak na poważnie to jakie to ma znaczenie że jeździsz autem które się w miarę dobrze serwisuje i nie jest oklepane jak golf...
Kupienie czt z przebiegiem do 100tyś.km to 2miesiące poszukiwań a ciekawe jak z konkurencją.

Padały propozycje vts, puga 106 albo fiesty więc colt czt jest na miejscu.

kirin88 napisał(a):Taki antyk wykręci przebiegi, o których coltowi się nie śniło a do dynamicznej jazdy nie potrzebuje turbosprężarki :ok:

Widzisz, ogólnie masz rację a praktycznie liczą się szczegóły więc oczywiście BMW 328 jest ok. ale jak ktoś nie chce BMW i tego całego splendoru który towarzyszy tej marce to z FWD co znajdziesz w lepszym stosunku ceny do masy???
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

12 Sie 2014, 20:32

Teraz to mam mętlik w głowie :? BMW i innych takich mark chciałbym uniknąć, często słysze ,że taki samochodzik wpada w "młodych gniewnych"i chyba wszyscy wiedza co dalej :mrgreen:
Swierzaczeg
Nowicjusz

Auto: Nie mam

12 Sie 2014, 21:55

Swierzaczeg napisał(a):Teraz to mam mętlik w głowie :?

Czt jest dobrą alternatywałą dla małych usportowionych aut z n/a pod maską. Nie zje Cię kosztami a da Ci tyle frajdy że w tej klasie będzie raczej trudno mu dorównać. No i pozytyw za to że nudzi Ci się seria i możesz dołozyć pałera i to konkretnie.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wielofunkcyjny SUV kompaktowy - SsangYong XLV
    W odpowiedzi na wzrost rynku kompaktowych SUV-ów SsangYong wypuścił w 2015 r. Tivoli, pierwszy swój mały SUV, który natychmiast stał się jej najbardziej popularnym nowym modelem. W ostatnim roku wyprodukowano ...
    Co zrobić po dachowaniu auta?
    W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak zachować się podczas dachowania samochodu. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Przygotowując się do drogi ...