HDC ! 1.8.16v 1999rok POMOCY

26 Kwi 2010, 18:46

WITAM WSZYSTKICH.nAPISALEM PONIEWAZ INNI MAJA PROBLEM Z TRZEMA KONTROLKA MI I JAKIES INNE JA MAM PROBLEM Z KONTROLKA HDC. ZAPALILA SIE I NIE DZIALA TO JAK POWINNO SPRAWDZALEM KOMPA NIE MA ZADNEGO BLEDU.ABS I TCDZIALAJA A TA LAMPKA Z ZOLTYM SAMOCHODZIKIEM SWIECI I NIE WIEM JAK TO NAPRWIC CZY KTOS POMOZE???????????????? SPRAWDZALEM PO KABLACH WSZYSTKO OK NIE MA ZWARC KABLE O KOLORACH FIOLET I ZIELONY LECI DO KOMORY SILNIKA TAM PRZEZ KOSTKE WIAZKA LECI W DOL SILNIKA I NIE WIEM Z CZYM TAM SIE LACZY CZY KTOS MOZE KONKRETNIE POMODZ??????????????????????????????????????????POZDRAWIAM WSZYSTKICH
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Drammen Norwegia

26 Kwi 2010, 20:05

witam mam to samo już od zimy i jak dotąd nie znalazłem przyczyny , jak kolega upora się z tym HDC napisz możliwe ze u mnie jest ten sam problem Pozdrawiam :cry:
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

27 Kwi 2010, 19:11

Siemanko . Jezeli tylko uda mi sie to naprawic albo cos znalesc to damci znac. mam sprawke do ciebie jestes z dolnoslaskiego odezwijsie do mnie na gg albo maila mam super mechanika w tamtych rejonach moze on nam pomoze ja niestetypo za granicami jestem i nie mam duzych mozliwosci z nim sie skontaktowac. Mysle zeto moze byc cos albo z ABS albo jakas mala bzdura Pozdro
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Drammen Norwegia