HDC ! 1.8.16v 1999rok POMOCY

26 Kwi 2010, 18:46

WITAM WSZYSTKICH.nAPISALEM PONIEWAZ INNI MAJA PROBLEM Z TRZEMA KONTROLKA MI I JAKIES INNE JA MAM PROBLEM Z KONTROLKA HDC. ZAPALILA SIE I NIE DZIALA TO JAK POWINNO SPRAWDZALEM KOMPA NIE MA ZADNEGO BLEDU.ABS I TCDZIALAJA A TA LAMPKA Z ZOLTYM SAMOCHODZIKIEM SWIECI I NIE WIEM JAK TO NAPRWIC CZY KTOS POMOZE???????????????? SPRAWDZALEM PO KABLACH WSZYSTKO OK NIE MA ZWARC KABLE O KOLORACH FIOLET I ZIELONY LECI DO KOMORY SILNIKA TAM PRZEZ KOSTKE WIAZKA LECI W DOL SILNIKA I NIE WIEM Z CZYM TAM SIE LACZY CZY KTOS MOZE KONKRETNIE POMODZ??????????????????????????????????????????POZDRAWIAM WSZYSTKICH
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Drammen Norwegia

26 Kwi 2010, 20:05

witam mam to samo już od zimy i jak dotąd nie znalazłem przyczyny , jak kolega upora się z tym HDC napisz możliwe ze u mnie jest ten sam problem Pozdrawiam :cry:
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

27 Kwi 2010, 19:11

Siemanko . Jezeli tylko uda mi sie to naprawic albo cos znalesc to damci znac. mam sprawke do ciebie jestes z dolnoslaskiego odezwijsie do mnie na gg albo maila mam super mechanika w tamtych rejonach moze on nam pomoze ja niestetypo za granicami jestem i nie mam duzych mozliwosci z nim sie skontaktowac. Mysle zeto moze byc cos albo z ABS albo jakas mala bzdura Pozdro
przemus30
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Drammen Norwegia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Z tymi samochodami właściciele nie chcą się rozstawać
    Wygląda na to, że właściciele aut Toyoty to ludzie najbardziej lojalni. Przynajmniej wobec swoich samochodów. Portal iSeeCars.com, badający amerykański rynek samochodowy, opublikował listę 15 aut najczęściej posiadanych ...
    Jak bezpiecznie podróżować w ciąży?
    Kobiety spodziewające się dziecka powinny wiedzieć, jak bezpiecznie podróżować zarówno za kierownicą, jak i na fotelu pasażera. Jak więc podróżować bezpiecznie w ciąży? Oto nasze wskazówki: Pasy ...