REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
zupełnie teoretycznie i bardzo ogólnikowo - musisz być spostrzegawczy.erol napisał(a):Jak w takim razie mam kupić samochód? Olewać wszelakie raporty i zawierzyć sprzedawcy? Kupić auto "bo ładnie wygląda"?
erol napisał(a):Czyli rozumiem, że te 3 "tańsze" wpisy mógłbym potraktować jako nieistotne? A co z tym czwartym, tutaj coś chyba grubszego było? W ogóle brać ten samochód pod uwagę czy za bardzo poobijany?
erol napisał(a):Jeżeli się kompletnie nie znam to nie jestem w stanie sprawdzić czy coś było kupione nowe czy wyklepane. Chyba więc lepiej sobie darować samodzielne kupowanie auta
erol napisał(a):Gdzie jest więc haczyk
erol napisał(a):Mogło nie być żadnego wpisu w historii?
erol napisał(a):Mam na tapecie teraz następne auto, piękne, cudowne, odkupione od pierwszego właściciela. Rocznik 2017. Wyjeżdżone 122000 km.
Nie bardzo wiem jak tam sprawdzić przebieg tego auta. Niby książka do niego jest to na miejscu sprawdzęAuto z belgii ma car pass i przebiegi możesz sobie sprawdzić https://www.car-pass.be/en/buy
Tzn? W sensie, że książka i dokumenty będą sfałszowane? Nie bardzo rozumiem dlaczego mam 1% szans.Masz 1% szans na odkupienie od 1właściciela do tego zapytaj przez tel.w jakim stopniu jest ulepiony bo w Belgii bywa ostro nawet nie wiem czy nie bardziej niż w Szwajcarii
erol napisał(a):W sensie, że książka i dokumenty będą sfałszowane?
erol napisał(a):Nie bardzo rozumiem dlaczego mam 1% szans.
erol napisał(a):Że z Belgii to niepewne auta?
Tzn dla porównania? Że w ogłoszeniu odpicowane na glans a w realu padaka? No ja zdjęcia mam bo ogłoszenie wisi na otomoto to sobie porównam. Nie wiem jak Belgowie podchodzą do napraw, ale tak się łudzę, że skoro w autobazie nie ma wpisów to specjalnie klepane nie było. No chyba, że oni tam tak jak w Polsce potrafią, u Mjetka w stodole za flaszkę zrobić i dlatego wpisów nie maJak będziesz na mcu to Poproś tak dla śmiechu screeny z ogłoszenia
erol napisał(a):Tzn dla porównania?
erol napisał(a):Że w ogłoszeniu odpicowane na glans a w realu padaka?
erol napisał(a):No ja zdjęcia mam bo ogłoszenie wisi na otomoto to sobie porównam.
erol napisał(a):Belgowie podchodzą do napraw
erol napisał(a):, że skoro w autobazie nie ma wpisów to specjalnie klepane nie było
erol napisał(a):No chyba, że oni tam tak jak w Polsce potrafią, u Mjetka w stodole za flaszkę zrobić i dlatego wpisów nie ma