Holenderska instalacja gazowa

13 Kwi 2012, 18:56

Witam
Nie wiem czy dobrze wybrałem pisząc tutaj temat ale wydaje mi się on odpowiedni. Szukam informacji na temat Holenderskiej instalacji gazowej. Chodzi mi o wszystko związane z tą instalacja. Chce sobie kupić samochód ale nie wiem czy później z taką instalacją będę miał jakiekolwiek problemy. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
slawek988
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

15 Kwi 2012, 18:09

Pytasz o holenderską instalację jakby była tylko jedna taka??? To tak jak byś zapytał o dane techniczne niemieckiego samochodu.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

15 Kwi 2012, 21:20

Jak bym wiedział to bym się nie pytał. Nie wiem po co napisałeś ten post który nic nie wnosi do tematu oprócz nabijania sobie postów. Kolego masz coś ważnego do napisania lub przesłania jakiegoś linku na temat gazu to proszę zrób to. Dzięki i pozdrawiam.
slawek988
Nowicjusz

16 Kwi 2012, 09:26

Kolego , ja sobie postów nie nabijam. MOżemy udzielić ci informacji na konkretnie zadane pytanie to znaczy gdzie zdobyć odpowiednie materiały na temat danej instalacji, ale widzę, że tak naprawdę nie rozumiesz swojego błędu w zapytanie i dlatego nie otrzymujesz odpowiedzi.
Powodzenia.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

16 Kwi 2012, 17:44

Temat do zamknięcia. Otrzymałem link do pewnej strony i tam wszystko jest opisane. Nie otrzymywałem wiadomości z powodu niewiedzy a nie że źle napisałem. Błąd zrozumiałem przeciwieństwie do Ciebie. Nie lubię jak ktoś się wymądrza i gada nie na temat. Chcesz pomóc pisz nie chcesz nie pisz. Chyba to nie jest takie trudne.
slawek988
Nowicjusz

19 Kwi 2012, 08:42

Nie no,ja chyba jako jedyny zrozumiałem pytanie,dlatego odpowiadam.Ta instalacja o którą pyta pytający będzie albo dobra, albo nie dobra,będą z nią problemy (obsługa) albo nie będzie problemów,jest wysokiej jakości albo niskiej.Pytanie natomiast, było typu,czy ten aktor amerykański jest wysoki czy niski, a nazwisko nie padło.Odpowiedź wtedy może być taka,jest albo niski,średniego wzrostu,albo wysoki.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele?
    Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...