Honda Accord - Cb-radio

15 Wrz 2008, 10:22

Witam , mam pytanie w którym miejscu najlepiej zamontować radyjko w hondie accord rok 2004. Jak wy macie zamontowane , chętnie zobaczyłbym sobie zdjęcia. Pozdrawiam. Oczywiście chodzi o cb-radio , mam pressidenta.
sasza
Nowicjusz

15 Wrz 2008, 10:29

zamontuj pod schowkiem L:)
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

16 Wrz 2008, 16:36

mozesz wsadzic miedzy fotel a komore bez przykrecania
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

26 Wrz 2008, 03:27

moze cos wiecie o " Uniden BCT15" czy to jest tylko skaner do nasluchu czy dziala tez jako cb-radio i mozna nadawac i czy moge to wsadzic do auta (bmw x5)
michcio
michcio74
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: jersey city

26 Wrz 2008, 06:29

Słuchać będziesz mógł ale nadawać raczej nie jak sama nazwa wskazuje skaner nasłuchowy.

Witam , mam pytanie w którym miejscu najlepiej zamontować radyjko w hondie accord rok 2004. Jak wy macie zamontowane , chętnie zobaczyłbym sobie zdjęcia. Pozdrawiam. Oczywiście chodzi o cb-radio , mam pressidenta.

Kolego ile ludzi tyle kombinacji możesz sobie po oglądać ten temacik jesd dużo zdjęć z montażów cb w różnych autach - http://cb-radio.pl/phpBB/viewtopic.php? ... nda+accord

A tutaj montaże tylko z Hond - http://www.cb-radio.pl/galeria/index.ph ... cja=rozwin
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 3UR-FE
    Pozostajemy w rodzinie silników UR. Największym przedstawicielem tej linii jest motor 3UR-FE. Wolnossąca jednostka ma aż 5,7 l pojemności, dysponuje mocą 386 KM i wytwarza 543 Nm. Tak duży silnik musi trafiać pod maskę ...
    Hyundai podejmuje współpracę z 4mobility - carsharing
    Hyundai przekazał flotę samochodów i30 nowej generacji, w ramach kontraktu z firmą 4Mobility, oferującą usługi wynajmu samochodów w systemie carsharing. Rozbudowanie floty o samochody marki Hyundai wpisuje się ...