Samochód ma być do 14 000 zł i i zastanawiam się nad wyborem Volkswagen Passat czy Honda Accord samochód ma jezdzić do Niemiec 1000km w jedną stronę chyba ze ktoś ma lepszą propozycję. Proszę o pomoc
Jak po autostradach to Passat ok, zawieszenie dłużej wytrzyma (a jest dość drogie w naprawie). Jeśli myślisz o dieslu to Passat, jeśli benzyna (z LPG) to Passat 1.8T lub Accord 2.0/2.3.
Myślałem o Passacie dieslu na starej pompie ale cięzko znalezć a na pompowtryskach nie chce dlatego myślałem o benzynie. Jestem ze świętokrzyskiego i dojezdrzam za Frankfurt do pracy raz w mieśącu autostradą A4
Podłącz smartfona w swoim samochodzie - Opel ADAM ADAM to pierwszy samochód z całkowicie nowym system informacyjno-rozrywkowym firmy Opel, który nie tylko obsługuje smartfony, ale również zwiększa ich możliwości, a tym samym zapewnia jeszcze więcej w ...
Silnik 1.4 TSI z systemem zarządzania pracą cylindrów ACT Silnik benzynowy TSI Volkswagena o pojemności 1,4 litra otrzymał po raz siódmy z rzędu tytuł "Engine of the Year" w kategorii pojemności skokowej od 1,0 do 1,4 litra. TSI 1.4 jest zatem najbardziej utytułowanym silnikiem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.