Samochód ma być do 14 000 zł i i zastanawiam się nad wyborem Volkswagen Passat czy Honda Accord samochód ma jezdzić do Niemiec 1000km w jedną stronę chyba ze ktoś ma lepszą propozycję. Proszę o pomoc
Jak po autostradach to Passat ok, zawieszenie dłużej wytrzyma (a jest dość drogie w naprawie). Jeśli myślisz o dieslu to Passat, jeśli benzyna (z LPG) to Passat 1.8T lub Accord 2.0/2.3.
Myślałem o Passacie dieslu na starej pompie ale cięzko znalezć a na pompowtryskach nie chce dlatego myślałem o benzynie. Jestem ze świętokrzyskiego i dojezdrzam za Frankfurt do pracy raz w mieśącu autostradą A4
Kolejny body kit dla Lexusa LC Lexus LC zaskarbił sobie sympatię tunerów. Nic dziwnego, w końcu nie dość, że seryjnie wygląda świetnie, to jest klasycznym coupé z napędem na tył i V-ósemką albo mocną jednostką hybrydową pod maską. ...
Zdejmij nogę z gazu i zobacz więcej... Nadmierna prędkość grozi nie tylko otrzymaniem mandatu. Warto wiedzieć, że zbyt szybka jazda daje kierowcy mniej czasu na reakcję, a także ogranicza jego pole widzenia. Statystycznie z powodu nadmiernej prędkości każdego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.