Witam! Mam taki problem. Otóż kawałek czasu temu kupiłam autko marki Honda Accord V '93 ... 2.0 z LPG! Wszystko funkcjonowało ładnie pięknie. Pewnego pięknego dnia zatankowałam gaz na BP i od tamtej pory auto na gazie nie chce jechać. Tzn. albo szarpie, albo po prostu nie ma mocy, gdy naciskam na pedał gazu. Obroty spadają, nie chce przyspieszyć. Zajechałam do gazownika i tam Pan mi powiedział, że podstawą jest wymiana świec i kabli (fakt, faktem były w okropnym stanie). Tak więc wymieniłam. Poradził również by wymienić filtr powietrza, a głównie obudowę, bo miała mega sporą dziurkę. Zostało to wymienione, a na gazie jak nie jeździło, tak nadal nie jeździ. A co najlepsze na paliwku też zaczyna poszarpywać z lekka. Co zatemo może być przyczyną ów usterek? Może filtr paliwa i gazu? Nie chcę wciąż jeździć po mechanikach, bo wiadomo, że ja jako kobieta mało się znam i będą mnie naciągać, jak tylko sie da. A może redyktor od gazu jest do wymiany? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne info
![Smile :)]()
!