Chciałbym zagazować autko Moją Hondę Civic 1.5 T ? Macie jakieś info odnośnie instalacji ?! Znalazłem filmik z montażu w takim samochodzie ?ktoś posiadał taką instalację >
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Wracając do tematu czy byłeś już w jakimś zakładzie zajmującym się zakładaniem instalacji gazowych do samochodów? Masz już jakąś ofertę na taką instalację? Ile robisz km w ciągu roku bo to chyba najważniejsza kwestia w tym momencie?
bezpośredni wtryski to cały czas loteria może będzie dobrze działać może będzie oszczędzać, na filmie można pokazać wszystko jednak to życie weryfikuje
@djkranc dobrze mówi Generalnie te silnik są bardzo oszczędne jak jeździmy spokojnie więc nie wiem czy tu jest wskazana instalacja LPG bo trzeba by było naprawdę dużo jeździć żeby zwróciły się koszty jej instalacji i serwisowania.
Patrzyłem na kost założenia takiej instalacji to min. 5tyś. zł więc sporo. Wyliczyłem z ciekawości jak by to wyglądało z kosztami biorąc pod uwagę przebieg roczny na poziomie 15tyś km i wyszło że taka instalacja będzie zwracała się bardzo długo ;/ tu link do kalkulacji kalkulator/lpg/1/5-0/2-1/5000/15000/7-0/15/ jeszcze trzeba wziąć pod uwagę że tam zużywana jest jeszcze benzyna podczas jazdy jak wspomniał autor na tym filmie której nie uwzględniłem w kalkulacji. Wychodzi na to że przy takim przebiegu ciężko będzie wyjść na zero przy dwuletniej gwarancji na instalację.
Części motocyklowe - oryginalne i zamienniki kup online Każdy motocyklista zdaje sobie sprawę z tego, jak ważna jest sprawność techniczna jego jednośladu. Od tego zależy bezpieczeństwo na drodze, a także przyjemność z jazdy. Podobnie jak samochody oraz inne urządzenia mechaniczne, ...
Lexus RX L 450h - test spalania Ten bogato wyposażony, luksusowy SUV imponuje niskim zużyciem paliwa. Zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę, że testom poddano największego SUV-a w gamie japońskiej marki na europejskim rynku – do tego w dłuższej i wyższej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.