Honda Civic 1,5

01 Cze 2016, 02:08

Siemano, ostatnio po namyśle wpadłem na pomysł, że zamiast szukać auta z LPG poszukam może ekonomicznego benzyniaka i tak wpadłem na Honde 1,5.
Co sądzicie o tym ogłoszeniu, wklejam ponieważ moje obawy wzbudzają te tunerskie elementy. Czy jest duże ryzyko, że będzie to auto zakatowane przez młodego gniewnego, czy np jest to często spotykane w tym modelu, a zmainy wprowadzane sa nawet przez'" normalnych kierowców". Czy lepiej poszukać bardziej cywilnej wersji?
[link do oferty na Olx wygasł]
Pozdrawiam
Adiczek
Początkujący

Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Fiat CC
Silnik: 0.9
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 1993

01 Cze 2016, 09:31

Ładnie wygląda,obejrzyj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Cze 2016, 16:00

Bardzo dobry wybór, można nawet zaryzykować stwierdzenie, że jest to najbardziej ekonomiczny wolnossący silnik benzynowy w swojej klasie mocowej. Gdzie widzisz te tunerskie elementy? Raptem felgi, jakieś dokładki i nic więcej, auto bardzo ładnie się prezentuje. Od jakiegoś prawdziwego młodzika też raczej nie jest, bo w ogłoszeniu widnieje, że kupił auto 7 lat temu. Warto obejrzeć to ogłoszenie, cena trochę wysoka, ale być może będzie skory do negocjacji. :)
Petento
Początkujący

Auto: .

02 Cze 2016, 16:07

-Dolot + stożek Proton
-Wydech CAŁY z nierdzewki (kolektor 4-2-1 na zamówienie, nie chińczyk, katalizator LindoGobex nierdzewny, wkład metalowy 100CPSI, środkowy jak i końcowy przelotowy, naprawde bardzo cichy, przyjemnie mruczy)
:roll:
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

02 Cze 2016, 16:34

@AdiczekW ramach ciekawostki podpowiem, że na takiego Civica składkę na naszej porównywarce można znaleźć już od 300 zł :) oczywiście nie bez znaczenia są takie parametry jak wiek właściciela, miejsce zameldowania i zniżki ale zawsze jesteśmy w stanie coś ugrać ;) pisz na priv jak coś i będziemy walczyć :wink:
Pozdrawiam
Maciek
porównywarka OC i AC
mfind
Aktywny

Zdjęcia: 4
Auto: Volvo S40
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Hybryda do ostrej jazdy - Lexus RC 300h F Sport
    Nadchodzą ciężkie czasy dla miłośników ostrej jazdy – coraz więcej krajów zapowiada wprowadzenie ograniczeń dla samochodów z napędem konwencjonalnym. Są jednak samochody, które łączą ekologiczny ...