10 Paź 2007, 14:53
Witam serdecznie,
poszukując części do mojej Hondy przypomniałem sobie o tym forum i postanowiłem się odezwać z nadzieją, że otrzymam porady, wskazówki, sugestie. Mam Hondę Civic, 1998r., coupe 2D, poszukuję do niej linki do otwierania przedniej maski. Tzn. linka sama w sobie działa sprawnie, ale ta końcówka, która wystaje wewnątrz auta, za którą się chwyta aby pociągnąć linkę i otworzyć maskę się urwała. I nie wiem, chyba muszę wymienić całą linkę, ponieważ rozmawiałem z przedstawicielem Hondy w moim mieście i powiedział, że nie ma na to rady i trzeba ją wymienić. Wiem, którędy ona idzie i co trzeba by było ściągnąć, aby się dostać do linki, także potrzebuję tylko samą część. Co o tym sądzicie? Wydaje mi się, że nie będzie to jakaś wielce skomplikowana sprawa, jednakże gdzie takiej linki szukać? Przeleciałem już ok. 12-15 różnych sklepów, serwisów, auto szrotów i nigdzie tego nie ma... Ktoś może się orientuje, gdzie jeszcze mógłbym zajrzeć, skąd to wytrzasnąć? Może być sprzedaż wysyłkowa, albo jeśli to gdzieś w byłym szczecińskim lub gorzowskim to mogę podjechać.
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam!