Honda CIVIC 1,8 2010

09 Lut 2015, 15:50

Witam

Od dłuższego czasu przymierzam się razem z narzeczoną do zakupu samochodu, ale niestety jeśli chodzi o auta to wiem tyle co poczytam na internecie a tam pełno sprzecznych opinii chociaż generalnie civici mają te bardziej pozytywne i bardzo mi się podobają;)

Co myślicie o tym ogłoszeniu?
[link do oferty na Olx wygasł]
Jest to realna cena na auto z tego rocznika z takim przebiegiem? Napisałem do sprzedawcy o nr VIN, ale nie wiem czy z góry nie odrzucić tej oferty. Liczę ewentualnie że sprzedaje go ktoś o kiepskim pojęciu...

Za wszelkie porady z góry serdecznie dziękuję.
Zonder
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2002
Auto: Citroen Xsara 1,6

09 Lut 2015, 16:01

Za tyle to max. 2008 rok. Albo faktycznie sprzedaje go ktoś nie posiadający rozeznania na rynku (wątpię) albo też cena jest odzwierciedleniem stanu technicznego tego egzemplarza (np. tanio naprawiony po porządnej stłuczce lub z kilkoma poważnymi usterkami do usunięcia). Z uwagi na przebieg obstawiam, że to auto po dzwonie, byle jak poskładane.
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM
Paliwo: Benzyna

09 Lut 2015, 17:37

ta Honda za tania jak na polifta. Te wersje chodzą bliżej 40tys. zł
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Doświadczalny samochód autonomiczny Lexusa
    Po torze testowym amerykańskiego Toyota Research Institute (TRI) jeździ biały Lexus LS 600hL z kamerami na dachu. Obecność licznych czujników nie dziwi – to w końcu samochód doświadczalny. Pewną konfuzję ...