Honda civic 2007r czy warto kupić?

03 Gru 2011, 13:31

Witam
Cały czas zastanawiam się nad tym jaki samochód kupić i dzisiaj pomyślałem sobie o hondzie civic.
Pytanie jest czy warto, znalazłem taką oto ofertę:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
rjekas
Nowicjusz

03 Gru 2011, 15:59

sasiad emeryt ma identyczna z tym samym silnikiem 1,8 140ps i bardzo chwali , w te wakacje zrobil okolo 15tys km w tourne po europie bez niespodzianek i klopotow wiec moge polecic
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII

13 Gru 2011, 19:04

Pierwsza z wierzchu wygląda ok druga chyba miała malowany tylni zderzak i przedni prawy błotnik sprawia wrażenie innych odcieni troszkę.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

13 Gru 2011, 21:21

Do autora. Miałem okazję przejechać się Civiciem 1.8 i-VTEC 140KM Type-S z 2007r. Według mnie silniczek dość dynamiczny, kręci się bardzo wysoko, ale nie jest to demon prędkości(8.9s 0-100km/h). Niewielkie braki w osiągach rekompensuje oryginalnym designem. Pakiet Type-S wygląda naprawdę rasowo i bardzo rzuca się w oczy. Według opinii właściciela auto zupełnie się nie psuje, ponadto tani serwis. Samochód ostatnio jest ulubieńcem złodziei, więc jeśli zdecydujesz się na zakup warto zaopatrzyć się w dobre zabezpieczenia.

~44mt
BMW E39 530dA Touring 193KM 2002r (był)
Rover 75 2.0CDT 116KM 2000r (był)
44mt
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łomża
Auto: tymczasowo brak auta
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Zaproszenia na TTM i Motor Show 2022
    Rozpoczął się właśnie konkurs dla aktywnych użytkowników naszego forum (konkurs trwa do 3 kwietnia włącznie). Tym razem mamy dla Was dwa podwójne zaproszenia na "Vip Day" i pięć podwójnych zaproszeń na ...