yarOo, jedź oberzjeć tą czarną. Sam niedawno szukałem Hondy tylko, że Accord. Ponad miesiąc temu kupiłem z przebiegiem 149 tyś. km. Jest to przebieg udokumentowany, sprawdzony i prawdziwy.
Kolega kupił Passata od polskiego właściciela rocznik 98 z przebiegiem 114 tyś km. - też prawdziwy. Denerwujące jest takie gadanie, że jak mały przebieg to nieprawdziwy.
Wiadomo, że dużo liczników jest kręcone i przebiegi są nie prawdziwe, ale niezjeżdżone auta też się trafiają. Trzeba tylko dokładnie szukać i być na bierząco bo dobre samochody szybko schodzą.
Ten Civic którego pokazałeś wydaje się być okej. Warto zobaczyć jeżeli tylko masz możliwość. Właściciel też chyba ma trochę pojęcia skoro silnik zalany jest olejem Motul. Większość nigdy nawet nie słyszała o takim oleju.
Co do potwierdzenia serwisowania to historię serwisowania możesz sprawdzić tylko w ASO w którym Honda była serwisowana. Honda ma bardzo słabą bazę danych i w innych ASO w systemie pokazane są tylko naprawy, które przebiegały na gwarancji lub uznane za akcje serwisowe.
Wszelkie przeglądy i historia serwisowa jest dostępna tylko w tym ASO w którym Honda była serwisowana!
Nie jest to jednak problem bo można zadzwonić i się dopytać. Na stemplu w książce serwisowej na pewno jest numer i możesz wszystko potwierdzić.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda Ci się kupić dobrego Civica
![Smile :smile:]()