Honda Civic Coupe

10 Maj 2011, 07:41

Szukam jakiegoś fajnego autka w okolicach 35 000 PLN.Podoba mi się w miarę Kia Pro Ceed,ale strasznie mały na rynku wtórnym jest modeli z mocniejszym silnikiem. Wpadło mi w oko coś takiego.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Nie musi być to koniecznie taki potwór, inne modele do od 140km też będą ok.Generalnie interesuje mnie Wasza opinia.
mikepolarny
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

10 Maj 2011, 20:01

Moim zdaniem zdecydowanie lepiej taka Hondę niż Kijankę.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

10 Maj 2011, 20:40

A moim nie. Model tylko na USA, jakim cudem w Polsce kosztuje mniej niż w Stanach? Większość aut w Pl z USA nie jest godna uwagi. Ten civic może być najlepszym wyborem w tej klasie, ale i tak go nie polece. Chyba ze sciagniesz sobie takiego z USA to ok. Tyle ze wyjdzie Cię pewnie ok 50-60 a nie 35 ten rocznik(+60% do ceny z USA to clo, VAT, kontener, akcyza itd)
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

11 Maj 2011, 07:31

To nie jest jedyny samochód,który można kupić w tej cenie.Czy mógłby ktoś coś napisać merytorycznego?.
mikepolarny
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

11 Maj 2011, 09:20

jak chcesz merytorycznych porad, to napisz merytoryczne wymagania. :mrgreen:
kompakty z charakterem Cie interesuja? jesli tak to
Volvo C30 z poczatku produkcji(no ale troszke musialbys dolozyc)
BMW 1er(j.w.)
Astra GTC
C4 3drzwiowe
Mazda 3 ewentualnie
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy warto inwestować w ubezpieczenie AC?
    Wielu kierowców wychodzi z założenia, że obowiązkowe ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zupełności im wystarczy. Polisa OC jest zatem w wielu przypadkach jedynym zabezpieczeniem dla kierowcy oraz jego pojazdu. ...
    Ekojzada zaczyna się, zanim wsiądziesz do samochodu
    Ekojazda to nowoczesny i oszczędny styl prowadzenia auta. Świadomy użytkownik samochodu mądrych wyborów dokonuje jeszcze przed ruszeniem z miejsca, m.in. poprzez dbałość o stan techniczny pojazdu. Warto być ekokierowcą, ...