Witam tak jak w tytule mam dylemat i nie wiem co mam wybrać dlaczego? Otóż mam okazję kupić jedne z tych aut ,pierwszy z nich Honda Civic 1.8 vtec benzyna 2006rok. Z przebiegiem 175000,widziałem te auto,jest zadbane jak na swój wiek.Jest to wersja executive z panoramą, nawigacja,czujniki parkowania, deszczu, zmierzchu,grzane fotele,ktoś nawet zamontował sobie czujnik martwego pola w lusterku ,klimę dwustrefowa,automatyczną,manualną.usb,AUX,dvd.klinatyziwany schowek, ustawienie temperatury ze strony pasażera i inne.Ktosvskbie życzy za ten samochód 20500tys do negocjacji
Drugie auto to opel astra J hatchback z 2010rok.Nie jest tak bogata wyposażona jak honda ,ale no właśnie? Auto jest młodsze ,później łatwiej będzie mi je sprzedać.Niecwiem co mam wybrać? czy wgl taki Civic to konkurencja dla J ??? Astra jest młodsza.Ale jak oglądałem ten samochód,to nie zauważyłem jakiś tam ulepszeń , a nawet zauważyłem że honda wypada lepiej pod tym względem,ale ten rocznik 2006 za 20tys hmm co o tym myślicie,co lepiej wybrać???