Honda Civic VI 98r.

22 Paź 2018, 21:55

Witam. Znalazłem honde od 1 właściciela i jestem zainteresowany kupnem tylko nie wiem czy warto bo samochód ma swoje lata i rdzewieję z tego co czytam w internecie. Więc nie wiem .. doradźcie proszę. I na co patrzeć podczas oględzin.

Silnik 1.4 90KM

[link do oferty na Olx wygasł]
Fruler97
Nowicjusz

Auto: Opel Tigra
Silnik: 1.6 106 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

22 Paź 2018, 22:21

Witam kolegę. Honda Civic VI bardzo fajny udany model. Troszkę lubi sobie korodować dlatego warto po zakupie zabezpieczyć go od spodu. Ten silnik dobry, może jakiś demon to nie jest ale do normalnej jazdy starcza i jest mało awaryjny. Duży plus za to że to pierwszy właściciel i niski przebieg. Warto się nim zainteresować :yes:
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

23 Paź 2018, 15:51

Bardzo obiecujące ogłoszenie,ja bym jechał oglądać póki jeszcze jest a na oględzinach na pewno zwróc uwagę na rudą (podłoga,progi,tylne nadkola)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szkło i stal – nowe alternatywy
    Branża motoryzacyjna nieustannie się zmienia. Kwestie związane z elektryfikacją układów napędowych, autonomiczną jazdą czy cyfryzacją produkcji stanowią z jednej strony poważne wyzwanie dla producentów, z drugiej ...