Honda Civic VI Coupe od pasjonata ocena

19 Cze 2016, 12:03

Witam mam do kupienia od znajomego Honde civic Vi coupe z silnikiem 1.6 105km 1997 cena 8 tyś Klima do nabicia jest ciśnienie podłoga zdrowa zakonserwowana silnik równo pracuje nie dymi podłużnica ok. rozrząd kompletny z pompą wody wymieniony nie całe 10 tyś temu natomiast mam wątpliwość odnośnie tylnej klapy oglądałem odstaje widać przerwę w lewej lampie w stosunku do prawej mam także zastrzeżenia do nadkoli lewe tylne i prawo przednie już początki złego bez widocznej rdzy ,ponieważ auto będzie stało pod chmurką i zastanawiam się jak to będzie wyglądać po zimie czy takie małe ogniska korozji będą po roku albo po 2 latach do zrobienia na już?
Ogólnie autko do oceny piszcie co sądzicie. Proszę pisać uwagi zadawać pytania.
Ostatnio edytowany przez Dachololo, 19 Cze 2016, 12:14, edytowano w sumie 1 raz
Dachololo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 05 2016
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: nie mam

19 Cze 2016, 12:10

Ja bym nie dał za niego 8k no chyba że auto jest idealne pod każdym względem a tak na pewno nie jest. No jeśli będzie cały czas stało pod chmurką to prędzej czy póżniej rdza na pewno się nim zainteresuje.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Cze 2016, 12:48

Właśnie za Civica 8 tyś to dużo wydaje się zbyt dużo w cenie jeszcze zimówki w dobrym stanie na felgach stalowych przód klocki wymienione i tarcze wymienione jakoś wtedy co rozrząd czyli jakieś nie całe 10 tys km temu
na przodzie maski ta biała plama to ptasia kupa :mrgreen: poza tym małe wgniotki na masce. za tylnymi siedzeniami głośniki JBL nie wiem jaki to model ale są. Jest jeszcze jakiś kolektor 4.2.1? nie jestem pewny i gwintowane zawieszenie co mnie wcale nie cieszy ale auto wyśmienicie trzyma się drogi więc są plusy i minusy tego rozwiązania cena jest do urwania ale więcej jak 500zł nie zejdzie. nie wiem czy się decydować...
Dachololo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 05 2016
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Projekt nadwozia BMW i3 Concept Coupe
    Architektura LifeDrive – nowy wygląd i kolorystyka nadwozia. Za sprawą języka stylistycznego opracowanego specjalnie na potrzeby modeli BMW i powstał projekt karoserii koncepcyjnego nadwozia coupe, która sygnalizuje ...
    Uwaga! Od 1 czerwca 2021 ważne zmiany w przepisach.
    Od 1 czerwca 2021 roku wchodzą dość istotne zmiany w ustawie PoRD. Dotyczą nie tylko kierowców, ale też pieszych. Co się zmiania? Na początek najbardziej kontrowersyjny i pokręcony przepis : 1. pieszy znajdujący się ...