Honda Civic VI Sedan- 7 tyś.

09 Wrz 2015, 14:00

Witam, szukam Hondy Civic VI w sedanie. Samochodem będę głównie jeździł po mieście i czasami jakieś dłuższe trasy. Silnik obojętnie jaki( byle nie powyżej 2.0)może być z gazem.
Co powiecie o tych samochodach? A może znajdziecie jakieś ładniejsze?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - jakieś dziwne srebrne wstawki pod światłami

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł] -odbarwienia na masce czy odbicia?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jestem z województwa lubuskiego, ale mogę po ładny samochód pojechać nawet na koniec Polski :D Budżet jaki mam to ok. 8,5 tyś, ale chce zostawić jakieś 1,5tyś na pierwsze naprawy więc szukam samochodu do 7 tyś( jeżeli na niemieckich blachach to tańszy:) )
adzio02
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 07 2011
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Nie mam

09 Wrz 2015, 19:49

1.Dziwne wstawki bo cały tył był robiony (zderzak jest czarny tak samo klapa której spasowanie pozostawia trochę do życzenia no i te srebrne elementy pod lampami).
2.Według mnie cena trochę przesadzona ale wygląda ok.
3.Sporo różnych odcieni lakieru i widać że działo się coś z przodem oraz tyłem.
4.Było coś z przodem,tylne nadkola do poprawki (rdza) i też kilka odcieni się pojawia.

Zerknij na tego [link do oferty na Olx wygasł] długie OC i przegląd a wygląd to już kwestia gustu,mi się tam podoba.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Wrz 2015, 12:31

Widzialem ja wczesniej, ale zapomnialem napisac ze wazna dla mnie jest klimatyzacja w samochodzie a ta niestety jej nie ma, chociaz wydaje sie zadbana
adzio02
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 07 2011
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najbardziej ekonomiczne SUV-y
    Specjaliści z amerykańskiej organizacji Consumer Reports po raz kolejny wzięli pod lupę paliwożerność SUV-ów i wybrali najbardziej oszczędne auta z tego segmentu. Wszystkie przetestowane przez Amerykanów egzemplarze ...