Honda Civic VII sport - czy warto?

08 Wrz 2012, 13:10

Przymierzam się do zakupu auta. Przyznam, że nie mogę się na nic zdecydować bo nic mi się nie podoba, przywiązuję dużą wagę do wyglądu. Do gustu bardzo przypadła mi Honda Civic VII generacji w wersji sport. Chciałbym kupić z rocznika 2003 i w dieslu. Tutaj podam przykładowy model, który ewentualnie mógłbym nabyć [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Warto kupić takie auto? Jak jest z awaryjnością i czy części są drogie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
eR
Nowicjusz

Auto: nie mam

08 Wrz 2012, 13:54

Na zdjeciach wygląda ładnie ale to tylko zdjecia :D
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

08 Wrz 2012, 14:10

Nie masz nic wnoszącego do tematu do powiedzenia to po co się udzielasz? Wiadomo, że to zdjęcia a jakie auto jest w środku to nie wiesz. Pytam ogólnie, czy warto brać takie auto, link podałem jako model przykładowy.
eR
Nowicjusz

Auto: nie mam

08 Wrz 2012, 16:38

To najlepiej nie zakładaj tematu pan wszystkowiedzący sie odezwał
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    XVI Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 2010 / relacja
    7 sierpnia na lotnisku Dajtki w Olsztynie odbył się XVI Moto-Piknik. Piknik trwał tylko jeden dzień i nie zabrakło na nim atrakcji. Oprócz największych imprez jak Eliminacje Mistrzostw Polski Car Audio i wyścigi na ...