Honda Civic VIII 1.3 Hybrid

26 Lut 2018, 20:04

Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum i mam pytanie o Hondę Civic VIII 1.3 Hybrid. Od jakiegoś czasu robię rozeznanie rynku, będę chciał w niedalekiej przyszłości zakupić pierwszy samochód. Ceny wspomnianego samochodu kształtują się w przedziale 15-25 tys., w związku z ograniczonym budżetem właśnie ok. ~15 tys. chciałbym zapytać czy warto kupować ten samochód z dolnej granicy cenowej 14-16 tys. (zazwyczaj przebiegi 200 km tys. i więcej)? Jeśli tak na co należy zwrócić uwagę, czy pierwsze roczniki mają jakieś "gremliny" itp.? Nie jestem znawcą motoryzacji, ale ogólnie czytałem o tym samochodzie i cieszy się pozytywnymi opiniami.

Pozdrawiam
chochou
Nowicjusz

Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Co musisz wiedzieć o wymianie oleju?
    Regularna wymiana oleju silnikowego jest niezbędna, by samochód działał sprawnie i nie doszło do awarii silnika. Kierowcom zdarza się zapomnieć o wymianie oleju albo odkładać ją na później – często skutkuje ...