Honda Civic VIII - 1.8T, opinie

20 Gru 2012, 10:44

Co sadzicie o tym autku? w benzynie
glorusek
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

21 Gru 2012, 13:05

Autko super, ale pali max 13-14l/100km przy szybszej jeździe, słaby lakier (rysuje się strasznie) i co najważniejsze, auto = mega elektryka, pójdzie ci elektryka naprawy zabiją cię boleśnie
miałam ufo przez 6m-cy, strasznie niskie podwozie ale prezentuje się super :naughty:
HigherLove
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 13 05 2010
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: audi
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

21 Gru 2012, 13:21

Wiesz to że ty miałaś problemy to nie znaczy że ktoś może je mieć.. Autko ogólnie mało awaryjne. Niestety ma niskie zawieszenie przez co dość szybko się zużywa . Bardzo przyzwoite osiągi a spalanie... tak jak napisała Pani w poście powyżej pali dość sporo. Chodź w mieście przy spokojnej jeździe można się zmieścić w 9-10 litrach.
fizzy12
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Auto: Kia Ceed SW
Silnik: 1.6 GDI 135 km
Typ: Kombi

21 Gru 2012, 13:44

fizzy12 napisał(a):Wiesz to że ty miałaś problemy to nie znaczy że ktoś może je mieć..
:o czy ja coś takiego napisałam, subiektywnie oceniając powiem, że miałam takiego rogala jak nim jechałam, że szok :oops:
Jest takie powiedzenie: "im więcej elektroniki tym bardziej ma się co zepsuć", a honda ufo w środku to normalnie jak w statku kosmicznym. Byłam strasznie zadowolona z auta, a sprzedałam jedynie dlatego, że nie stać mnie było, na utrzymanie OC+AC, o miałam ufo z 2009roku, 1,9silnik + <25lat zero zniżek, uwaga- to moje ukochane autko, dotąd płacze po nim :cry:
ludzie zejdźcie ze mnie bo nie napisałam ojej zepsuła mi się honda ufo, dajcie sobie siana :lol:
HigherLove
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 13 05 2010
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: audi
Silnik: 1,6
Typ: Inny
Rok produkcji: 1998
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, uważaj na dzieci!
    Część uczniów jeszcze w tym tygodniu chodzi do szkół, a w piątek będzie zakończenie roku szkolnego. Dla kierowców oznacza to konieczność zachowania wzmożonej czujności. Co roku najwięcej wypadków ...