Ogólnie znudziło mi się już ale póki co dobrze mi się nim jeździ. Jednak jakby ktoś do mnie wyjechał z opcją zamiany na równie zadbany IS 300 to nie wahałbym się
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
BMW M1 Hommage 2008 Koncept zbudowany w celu uczczenia dwóch protoplastów: BMW M1 (1978) oraz BMW Turbo (1972). BMW M1 Hommage potwierdza zatem przywiązanie marki do historii i demonstruje sposób, w jaki dziedzictwo BMW ...
Cześć. Chciałbym zapytać czy sposób montażu spoilera się sprawdził? Po czasie nic się nie wydarzyło? Spoiler czeka juz czeka w garażu i chciałem się upewnić, że sposób jest sprawdzony.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.