z 2002 roku. jestem kobietą i nie bardzo wiem gdzie akurat ten model ma bezpieczniki. podejrzewam ze zarówka mogła paść bo 1/3 obrotomierza świeci. i czy teraz trzeba rozbierać cała deske?
charme napisał(a):podejrzewam ze zarówka mogła paść bo 1/3 obrotomierza świeci
Dobrze podejrzewasz, żeby ją wymienić trzeba niestety wyciągnąć cały licznik. Nie jestem pewien ale może być tak że da się go wyciągnąć bez rozbierania deski, problemem może być kierownica.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Hybrydy na trasy? - jak sprawdza się hybryda w trasie, spalanie? W prawdzie nie planuję na razie zakupu samochodu, ale ciekawi mnie funkcjonalność hybryd. Nie mówię tu o typie plugin tylko o takim, gdzie silnik elektryczna wyłącznie wspomaga spalinowy tzn. do pewnych obrotów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.