Honda CR-Z Od 2010 r. Dł: 4080 mm Bag: 225 l Cena: od 46 000 zł
Silniki: - 1.5 VTEC 114 KM + 13,6 KM (200 km/h, 9.0 s do 100 km/h)
Opis: Jak pewnie już wiecie nie lubię ekologicznych aut. Ale nie chciałem mocno skrytykować CR-Z, bo wszyscy pomyśleli by, że jestem stronniczy. Problem w tym, że nie wiem co mógłbym powiedzieć o niej dobrego. Nie jest zbyt szybka, za to jej cena jest wysoka. Przestronność- to też nie jest cecha tego wozu. Design ? Może się podobać, ale jak dla mnie przód jest przekombi- nowany. Oczywiście Honda jest ekonomiczna, a wyposażenie jest wystarczające. Ale nie wiem kto mógłby kupić to auto. Dla młodzieży za drogi, po za tym to hybryda. Rodzina i seniorzy także się nim nie zadowolą. Może dla singla, ale przecież jest tyle innych ciekawych samochodów.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Samochód wyścigowy niejedno ma imię Samochody wyścigowe to bardzo pojemna kategoria. Mamy w końcu otwarte auta Formuły 1, zaawansowane prototypy startujące w wyścigu Le Mans 24h czy konstrukcje bazujące na modelach, które znajdziemy w zwykłych salonach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.