Honda CR-Z Od 2010 r. Dł: 4080 mm Bag: 225 l Cena: od 46 000 zł
Silniki: - 1.5 VTEC 114 KM + 13,6 KM (200 km/h, 9.0 s do 100 km/h)
Opis: Jak pewnie już wiecie nie lubię ekologicznych aut. Ale nie chciałem mocno skrytykować CR-Z, bo wszyscy pomyśleli by, że jestem stronniczy. Problem w tym, że nie wiem co mógłbym powiedzieć o niej dobrego. Nie jest zbyt szybka, za to jej cena jest wysoka. Przestronność- to też nie jest cecha tego wozu. Design ? Może się podobać, ale jak dla mnie przód jest przekombi- nowany. Oczywiście Honda jest ekonomiczna, a wyposażenie jest wystarczające. Ale nie wiem kto mógłby kupić to auto. Dla młodzieży za drogi, po za tym to hybryda. Rodzina i seniorzy także się nim nie zadowolą. Może dla singla, ale przecież jest tyle innych ciekawych samochodów.
9 rzeczy, które musisz wiedzieć o nitro N2O Ludzie nieustannie czegoś poszukują – astrofizycy życia w kosmosie, biolodzy recepty na długowieczność, a tunerzy sposobów na wyciśnięcie jak największej mocy z silników. Ci ostatni mają najłatwiejsze ...
ŠKODA Š978 (Typ 978), 1956 rok Decyzją Ministerstwa Przemysłu Czechosłowacji z roku 1955 czechosłowaccy konstruktorzy otrzymali zadanie stworzenia całkowicie nowego samochodu dla "szerokich mas pracujących". W tym czasie wdrażano produkcję modelu 440 (Spartak), ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.