Honda CRV kod do radia

14 Mar 2023, 10:32

Witam serdecznie. Mam problem. Kupiłem HONDE crf 09r. Mam radio zakodowane. Mam dokumenty i jest karteczka do radia CD z nr serial i kod. Problem polega na tym że ani serial i kod nie pasują do tego radia. Radio CD musiało być wymieniane a sprzedawca nie powiedział mi o tym lub nie wiedział. Wywołałem nr serial za pomocą klawiszy 1i6.mam nr serial to 17206 123 no i tu jest problem jak zdobyć, dowiedzieć się jaki jest cod do radja CD. POPROSZĘ kogoś o pomoc jakieś wskazówki ja uzyskać kod. Widziałem że ktoś umie to zrobić i pisał, podawał kody, poproszę o pomoc. Bardzo dziękuję. [email widoczny po zalogowaniu]
DanielMK
Obserwowany

Zdjęcia: 1

14 Mar 2023, 11:43

Spróbuj na oficjalnej stronie Hondy pod tym linkiem https://mygarage.honda.com/s/radio-nav-code?brand=Honda
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

14 Mar 2023, 12:05

Dziękuję. :)
DanielMK
Obserwowany

Zdjęcia: 1

20 Cze 2024, 12:11

Witam,
Potrzebuje kod do radia
S/N 17209160

z góry dziękuje za pomoc
Robson27
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Proace City Verso (od 2019)
    Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...
    Radykalne coupe o czterech obliczach - Lexus RC
    Od oszczędnego, luksusowego coupé, przez sportowe auto z legendarną V-ósemką, po torowego potwora – żaden inny samochód w ofercie Lexusa nie ma tyle twarzy, co Radical Coupé, czyli RC. Sprawdzamy, ...