Honda do 8500zł

16 Maj 2009, 14:18

Witam!

Jako że jestem tu nowy to najpierw się przywitam, witam wszystkich :)

A teraz do sedna sprawy, więc dysponuje gotówką 8500zł i w tej cenie chciałbym kupić Honde Civic VI jednak nie w hatchback`u tylko w sedanie, z silnikiem 1.5 vtec-e a jeśli by się udało to z silnikiem 1.6 125km :mrgreen: Napaliłem się na honde ze względu na jej bezawaryjność, no i ten silnik... Wspomne tylko że będzie to moje pierwsze auto (nie pomyślcie sobie że jestem jakimś wariatem drogowym, bo swój rozsądek mam)... I teraz pytanie do was, na co zwracać uwagę podczas kupna? Z tego co się orientowałem to honda ma słabą blache? Dzięki za wszystkie wypowiedzi :)
sTrIt
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

16 Maj 2009, 15:06

Zgadza sie-blacha jest slaba-glownie okolice przednich i tylnich nadkoli ale zdarzaja tez sie przypadki korozji w okolicach bagaznika i maski.
Pawkaz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Rover 600 SDi
Silnik: 2.0 SDi 105 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

16 Maj 2009, 15:53

[link do autocentrum.pl wygasł]

zobacz w tym linku znajdziesz duzo najwazniejszych informacji.
Audi Przewaga Dzięki Technice!
Auditt
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wielkopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bardzo szybkie mogą być minivany?
    Minivan to z założenia rodzinny samochód, który ma za zadnie przewieźć rodzinę, psa i całkiem pokaźny bagaż z punkt A do punktu B. Takie samochody nie budzą emocji wśród miłośników sportowej jazdy ...
    Volkswagen Polo - niskie koszty utrzymania
    Nowa generacja Volkswagena Polo, która pojawiła się w polskich salonach, wyróżnia się najwyższym poziomem bezpieczeństwa (tytuł Best in Class 2017 przyznany przez Euro NCAP), bardzo obszernym wnętrzem oraz najbardziej ...