REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie ma to większego znaczenie czy jeździsz hybrydową Hondą czy z napędem konwencjonalnym czyli zwykła benzyną lub dieslem. Opony które podałeś są produkowane w Azji i są to raczej opony nisko budżetowe.88edmaster88 napisał(a):czy będą one dobrym wyborem do hybrydowej Hondy
przy jeździe po mieście nie zauważysz różnicy przy głośności opon między 68 a 75db. Jeździ się z niskimi prędkościami a głośne opony zazwyczaj dają o sobie znać w trasie powyżej 80-90km/h.88edmaster88 napisał(a):Czy faktycznie są one tak ciche jak deklaruje producent?
88edmaster88 napisał(a): Czy faktycznie są one tak ciche jak deklaruje producent?
88edmaster88 napisał(a):Co możecie polecić jeśli chodzi o dobry stosunek ceny do jakości w rozmiarze 185/50R16?
88edmaster88 napisał(a):Co myślicie o takim czymś?
[link do Oponeo wygasł] ... #283288648
Nie zawsze to się pokrywa. Ja kiedyś pisałem że jeździłem na nowych Nankangach i miały one C w oszczędzaniu paliwa a spalanie było większe na 100km około 0,5 litra w stosunku do wcześniejszych Hankooków poza tym nie miałem do nich zastrzeżeń ale już na trasie 1000 km miałeś około 5 litrów więcej.88edmaster88 napisał(a):Teraz Pytanie ile faktycznie taka opona o klasie A jest oszczędniejsza w stosunku do np D, E?