Witam serdecznie. Poszukuję oszczędnego (niskie spalanie + w miarę tanie części) i rodzinnego auta ze sporym bagażnikiem. Zastanawiałam się nad Oplem Merivą i Hondą Jazz, ale w grę wchodzą w sumie wszystkie marki. Najbardziej zależy mi na bezawaryjności i ekonomiczności, osiągi nie mają dla mnie wielkiego znaczenia. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki!
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Motor Show Poznań 2016 Najważniejsza impreza motoryzacyjna tego roku "Motor Show 2016" już wystartowała. Targi motoryzacyjne w Poznaniu potrwają do niedzieli 3 kwietnia. Tegoroczna edycja jest niezwykle ciekawa. Nie tylko za sprawą liderów ...
1.7 cdti będzie droższy w utrzymaniu, bo ma dużo osprzętu który się sypie, a silnik 1.6 8v to trwała wręcz pancerna jednostka, do której częsci kosztują grosze i dobrze śmiga na lpg
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.