Honda vs Volvo co lepsze ???

25 Sty 2015, 22:02

W temacie Volvo S 40 czyli sedana wersja kombi V50 mnie nie interesuje..
Widze ze zdania podzielone z przewagą na Honde-a jaki silnik ?Tylko 2,4 pasuje do tego auta?
HV30
Nowicjusz

Auto: Vw
Paliwo: Benzyna

25 Sty 2015, 22:05

HV30 napisał(a):Tylko 2,4 pasuje do tego auta?

Pewnie, że pasuje. Dynamiczny i bezawaryjny czyli dokładnie tak jak postrzegana jest ta marka :yes:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

25 Sty 2015, 22:23

Zle zapytałem,moj bład.
Chodzi o to ze szukać tylko Hondy Accord z silnkiem 2,4 bo taki jest polecany prawie przez kaźdego czy patrzec równieź na 2,0?
Nie jest zasłaby na takie auto?
W trasie chyba brakuje 6 biegu..
HV30
Nowicjusz

Auto: Vw

25 Sty 2015, 23:35

S40 to dobry, wytrzymały i bezpieczny samochód, o rdzy możesz zapomnieć, zawieszenie bardzo dobre na nasze drogi, wysokie koszty eksploatacji to medialny mit głoszony przez pseudo znawców.
Co do silników to się nie wypowiadam, benzynka mnie nie kręci, popytaj o poszczególne wersje benzyniaków na volvoforum.pl tam dostaniesz konkretne odpowiedzi. Co do wyposażenia to wszystko na przyzwoitym poziomie, intuicyjna obsługa.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Od czego zależą ceny ubezpieczenia OC?
    Cena za ubezpieczenie OC nie jest określona w sposób jednolity. Każde towarzystwo ubezpieczeniowe oferujące taką polisę komunikacyjną może brać pod uwagę przy wyliczaniu wysokości składki ubezpieczeniowej inne czynniki. ...