HondaAccordPrzygoda

15 Cze 2007, 19:05

Otóż piękną Hondą Civic ex'2005 Coupe mojego szwagra dziś pojechałem na wieś gdzie jest idealnie prosta droga:)Więc nic innego jak poprosic żeby dał Ci poprowadzić.Że dobry szwagier to dał nawet ze mną nie wsiadł powiedzial żebym się przejechał i wrócił :)Jak chce pomyślałem :DDojechałem na tą prostą droge i sobie pomyslalem ,że sproboje zrobić jak ci rajdowcy szybkie przezucanie biegow itd:)Wiec ruszylem gaz do podlogi i na trójce zrezygnowałęm z takiej jazdy.Nie to że mi się nie podoba tylko ten samochód to bestia no cóż 195 koni robi swoje :Maxymalna prędkość to 115 lub troszkę mniej musiałem patrzeć się na droge na licznik raz szybko spoglądnołem i gdzieś tyle było :DWiecej już nie jechałem,Wkońcu mam prawie 15 lat więc i tak dobrze
:)
Jak sądzicie czy na mój wiek prędkość 115 km/h jest duża?:D
PxdR
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

15 Cze 2007, 20:16

Dla mnie prędkość jest niezależna od wieku, bo ja stopniowo kilkanaście razy osiągam określoną prędkość tzn. nie tak od razu 150 km/h, żeby jechać szybko, to trzeba dobrze utrzymać kontrolę nad pojazdem. Ja na razie jechałem 120 km/h na krótkim odcinku, a jak mam jeszcze szybciej jechać, to musiałbym znaleźć dłuższy odcinek lepszej drogi i tylko trzeba pełny bak paliwa. :D Na trzecim biegu jechałem 110 km/h, ale jeszcze zostało kawałek, aby dodać do dechy.:D
Można jechać szybko, ale krótko i bezpiecznie.:D

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

15 Cze 2007, 23:12

Jak na Twój wiek, to było conajmniej szalone :P Ale nie martw się, dopóki Cię Policja nie złapie i nie zdzieli pałą w łepetynę :P A czy dużo? Jeżeli się bałeś to było dużo :P
DFireCrow

16 Cze 2007, 13:36

No cóż troszkę to było a jak wspomniałem ten samochód to bestia więc adrenalina podskoczyła mi troszeczke.Ale tak pomyślałem ,że w sumie mogłem troche jeszcze dociagnąć:)I tutaj Fire Crow poruszył ważny temat ,gdy jadę autkiem zawszę mam więcej niż połowe strachu spowodowanego policją ,chyba że ktoś mnie pocieszy ,że nie ma policji to jade spokojnie :)Nie miałem sytuacji ,aby mnie policja złapała choć raz było blisko :)A jężdzę od dosyć dawna samochodem więc coś tam już umiem :)Ale najlepsze było zapomniałem dodać w moim pierszym poście w tym temacie,jak zajechałem tam do domu na wsi ,szwagier się pyta no ile jechałeś?A ja mówie a 50 :DCiekawe co by mi zrobił jakby się dowiiedział :PPewnie nic ale i tak mu niepowiem :)
soleQ
Aktywny

16 Cze 2007, 17:17

soleQ: popatrz,popatrz...nie masz nawet 15 lat, a doszedłeś do "Autoexperta"...??? Ty masz Brachu, zadatki na posła; zapisz się tylko do białoczerwonych krawatów! :D :D :D
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

16 Cze 2007, 18:13

Siemka!!!!!!!!!1
Młodzieńcze ROZWAGI !!!!!!!!!!
Uważaj na siebie i PRZEDE WSZYSTKIM na innych..
Pozdro.......
Daniła
Nowicjusz

Miejscowość: woj: lubuskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydowy Yaris hatchback
    Wraz z premierą Yarisa czwartej generacji rozpoczyna się nowa epoka dla tego modelu. Nowy hatchback to na tle poprzednich generacji prawdziwa rewolucja. Jednocześnie jednak świetnie się wpisuje w historię miejskiej Toyoty. ...

16 Cze 2007, 19:01

Danilia nie było nikogo wokół mnie :)UWażałem na sibie bo nie jechałem więcej :D
Czerpach:Poprostu byłem aktywny na forum ,czasem zdarzyło mi się napisać głupote ale co tam :)Z tymi białoczerwonymi krawatami to bez przesady :)Wcale nie jestem autoexpertem jak umiem pomóc to pomagam.Ten tytuł to tylko taki dodatek :)Nic nie znaczy :PPozatym że sie z niego bardzo cieszę :P
soleQ
Aktywny

16 Cze 2007, 19:04

:lol: soleQ: dobrze świadczy, że potrafisz być samokrytyczny z pisaniem czasami głupot... :wink: :wink: :wink:
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

16 Cze 2007, 19:06

Przyznaje się do swoich błedów :)To Tyle.Jestem jeszcze młody i umiem casami ładną głupote walnąc ,że jak patrze na nią to czasami płakać mi się chce co napisałem :)
soleQ
Aktywny

17 Cze 2007, 21:55

Ja autem jeżdżę od 6 lat (5 lat bez prawka). Miałem szczęście, że policja w ogóle mnie nie złapała za jazdę bez prawka, ale tylko trzy razy wymijałem radiowóz po drodze. Gdyby mnie złapała, to dostałbym karę 500 zł i 300 zł dla właściciela pojazdu za dopuszczenie do ruchu kierującego bez uprawnienia.

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

18 Cze 2007, 11:39

Miejmy nadzieje ,że będe miał takie szczęście z policją jak ty :)
soleQ
Aktywny

19 Cze 2007, 14:44

obysmy wszyscy mieli takie szczescie, LOL
konjo
Nowicjusz

21 Cze 2007, 09:48

No przydało by sie :)
soleQ