Hotel w Krakowie

17 Sty 2018, 23:20

Poszukuje taniego hotelu/motelu w Krakowie blisko dworca autobusowego, chodzi tylko aby kimnąć się jedną noc wiec warunki obojętne. Zna ktoś coś?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

18 Sty 2018, 19:14

Poszukaj na booking.com, bo często mają lepsze ceny niż te podane na stronach danego obiektu. Ja byłem w dwóch - "hostel u kmity" (praktycznie od razu przy rynku) i high life hostel (troszeczkę trzeba przejść). Oba moim zdaniem godne polecenia, tym bardziej na jedną noc. Aha, w pierwszym łazienka jest wspólna, to tak dla informacji, bo wiem, że dla niektórych to przeszkoda nie do przeskoczenia ;) Obsługa miła, chociaż z słyszalnym ukraińskim akcentem, ale do tego się przyzwyczaj, bo w wielu miejscach w Krakowie go usłyszysz.
Wendiego444
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 03 2013
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Opel Corsa
Silnik: 1.0
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

18 Sty 2018, 20:03

Dzięki za info. Napewno sprawdzę wymagań nie mam bo to tylko kilka godzin snu. Samolot mi siada w Krakowie po 22 i niestety nie zgrywa mi się z transportem dalej.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyposażenie na każdą wyprawę
    Jak przetrwać samochodową wyprawę w teren, do leśnej głuszy lub… na kemping? Jesteśmy coraz wygodniejsi i chcemy ułatwiać sobie życie. Nawet, jeśli pragniemy spędzić kilka dni jak Bear Grylls, możemy przy tym podarować ...